Lovitura crunta pentru o celebră cântăreaţă! A fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară, în trei decenii

Una dintre cele mai indragite cantarete la nivel international trece prin momente cumplite si a vorbit despre acest aspect de curand, cand a marturisit ca a fost diagnosticata cu cancer pentru a treia oara.

24 sept. 2018, 14:58
Lovitura crunta pentru o celebră cântăreaţă! A fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară, în trei decenii

In varsta de 69 de ani, actrita si cantareata australiana Olivia Newton-John se lupta cu o boala cumplita, intrucat vedeta a fost diagnosticata cu cancer pentru a treia oara, in trei decenii.

Actrita a marturisit ca, in urma acestui al treilea diagnostic de cancer care i-a fost pus, se trateaza cu ulei de cannabis, pentru dureri, tratament care spera ca va fi candva disponibil in Australia.

„Sunt foarte norocoasa ca traiesc intr-un stat american unde este legal… Visul meu este acela ca va fi disponibil curand si pacientilor care sufera de cancer in Australia”, a declarat vedeta.

„Sotul meu este mereu langa mine, ma sustine, si cred ca voi invinge si acesta este scopul meu”, a adaugat Olivia Newton-John.

Olivia Newton-John s-a nascut pe 26 septembrie 1948, in Cambridge (Anglia). Cand avea varsta de 5 ani, familia ei s-a mutat in Australia. A debutat discografic in 1971, cu „If Not for You”. De atunci, a lansat numeroase single-uri care au ajuns pe primul loc in topurile internationale. Discografia sa cuprinde 28 de albume de studio, cel mai recent fiind „Friends for Christmas”, aparut in 2016. A devenit cunoscuta la nivel mondial gratie rolului din musicalul „Grease” (1978), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur. A jucat in peste 20 de productii artistice si de televiziune, intre ele numarandu-se „Xanadu” (1980), „It’s My Party” (1996) si „A Few Best Men” (2011), scrie News.ro.