Lovitură cruntă pentru Tzancă Uraganul! Autorităţile nu-l mai iartă: ce pedeapsă riscă manelistul

Tzancă Uraganul este cel mai bogat manelist din România, dar atunci când vine vorba despre obligațiile fiscale, celebrul artist uită să plătească.

16 mai 2021, 10:19
Lovitură cruntă pentru Tzancă Uraganul! Autorităţile nu-l mai iartă: ce pedeapsă riscă manelistul

Lovitură cruntă pentru Tzancă Uraganul! Direcția Generală Regionlă a Finanțelor Publice Ploiești a emis, pe 22 aprilie,  somație pe numele lui Andrei Velcu (numele real al lui Tzancă Uraganul) prin care acesta este înștiințat că nu și-a achitat obligațiile fiscale și că dacă nu o va face în termenul necesar, ANAF ar putea solicita recuperarea sumelor restante prin mijloacele legale, care pot ajunge la executare silită, scrie wowbiz.ro.

Lovitură cruntă pentru Tzancă Uraganul!

„Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta?”, a declarat Tzancă Uraganul.

Ce avere are Tzancă Uraganu. Manelistul se lăfăie în lux şi conduce maşini de top

Nu este însă prima situație acest gen pentru Tzancă Uraganul. Pe 10 martie, ANAF l-a citat din nou pe cântreț într-un anunț colectiv, amintindu-i că nu și-a achitat nici restanțele pe anul 2020 și că pe numele lui mai există o somație de plată emisă anul trecut, pe 13 martie!

Diana Şoşoacă, ultimatum pentru Tzancă: „Domnule Uraganu, atenţie la ce faci!”. Cum a scos-o din minţi celebrul manelist VIDEO

Tzancă Uraganul este deja „celebru” printre angajații serviciului public de finanțe locale Ploiești, după ce a reușit să acumuleze amenzi în valoare de 28.146 lei, majoritatea acordate de poliția rutieră, pe care nu le-a plătit niciodată. La un moment dat, a anunțat pe Facebook faptul că și-a cumpărat un Lamborghini și un Rolls Royce, mașini care costă împreună aproape o jumătate de milioane de euro.