Ce avere are Tzancă Uraganu. Manelistul se lăfăie în lux şi conduce maşini de top

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuţi maneliști din România. I-a detronat pe Florin Salam și Nicoale Guță nu doar la numărul de fani, ci şi la capitolul avere.

03 mart. 2021, 22:05
Ce avere are Tzancă Uraganu. Manelistul se lăfăie în lux şi conduce maşini de top

Ce avere are Tzancă Uraganu. Manelistul locuieşte într-o vila de jumătate de milion de euro, cu mobilă comandată special din străinătate. Gardul, draperiile și fotoliile sunt toate bătute în aur, iar casa este proiectată pe două etaje. Paturile sunt placate cu catifea și foiță de aur, totul în vilă fiind îmbracat în marmură de calitate, scrie Cancan. Artistul și-a creat și propria sală de fitness!

Ce avere are Tzancă Uraganu

Pe lângă vila de jumătate de milion de euro, Tzancă Uraganu deţine și o impresionantă flotă auto! Manelistul se urcă la volanul a trei autovehicule de lux, un BMW X5, un Lamborghini și un Rolls-Royce.

Tzancă Uraganu, mesaj incendiar primit de la Narcisa Moisa. Artista este căsătorită!

„Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta?”, a declarat Tzanca Uraganu.

Tzancă Uraganu l-a desfiinţat pe fratele său! Ce a putut să zică despre Miraj Tzunami