Lovitură CUMPLITĂ pentru IOAN BECALI. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a INSTANŢEI

Ioan Becali a ajuns din nou în faţa instanţei. Femeia cu care are un băieţel de 11 ani, urmare a unei relaţii extraconjugale, le-a cerut judecătorilor executarea silită a fostului impresar, în contul pensiei alimentare.

13 nov. 2014, 10:29
Lovitură CUMPLITĂ pentru IOAN BECALI. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a INSTANŢEI

Cererea femeii vine ca urmare a deciziei judecătorilor bucureşteni care în urmă cu câteva săptămâni au fixat suma pe care Ioan Becali trebuie să o achite la 2.313,5 lei lunar, „începând cu data de 24.01.2014 şi până la ajungerea copilului la vârsta majoratului sau până la noi dispoziţii”.

În instanţă, avocaţii fostului impresar ceruseră o pensie de numai 300 de lei, în condiţiile în care afaceristul ar avea venituri foarte mici. Cererea de executare silită a fost depusă la Judecătoria Sectorului 2, scrie SpyNews.

Ioan Becali a fost condamnat pe 4 martie la şase ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, cea mai grea pedeapsă dată de judecători, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată, evaziune fiscală şi spălare de bani. În plus, a fost obligat să plătescă statului român despăgubiri de peste două milioane de lei şi i-au fost confiscate bunuri de peste patru milioane de dolari.

Acum câtecva zile, instanţa a decis că Ioan Becali trebuie să platească un milion de lei urmare a procesului deschis pe numele lui de fostul vicepreşedinte al Gloriei Bistriţa, Heinrich Schorsch, pentru calomnie.