Lovitura de geniu cu care Vodafone vrea să ia faţa competitorilor pe pieţele de abonamente TV şi de telefonie mobilă

Compania Vodafone România a pregătit o ofertă de toamnă cu care vrea să se impună ca lider atât pe piaţa de telefonie mobilă, cât şi pe cea de abonamente TV, unde momentan RCS-RDS conduce detaşat.

29 sept. 2023, 09:03
Lovitura de geniu cu care Vodafone vrea să ia faţa competitorilor pe pieţele de abonamente TV şi de telefonie mobilă

Mai precis, este vorba despre faptul că pentru orice abonament ales de la Vodafone vei primi trei luni de HBO Max cadou. Această ofertă poate să îi atragă pe mulți români și drept urmare să aleagă serviciile Vodafone, în detrimentul celor de la RCS RDS.

De asemenea, la abonamentele noi la care se cumpără și un telefon, clienții primesc asigurare de ecran timp de trei luni. Iar cei care fac un abonament și cumpără un ceas inteligent primesc trei luni incluse cu serviciul One Number.

„OneNumber este un serviciu care îți permite să folosești același abonament mobil pe mai multe dispozitive, cu doar 2 € extra la factură”, scrie Vodafone.

„Oferta de toamnă la serviciile mobile include și 3 luni cu HBO Max cadou la orice abonament.

Citeşte şi: Avertisment din partea Hidroelectrica! Sunt vizați toți clienții companiei. ”Nu transferați niciodată bani”

În plus, pentru orice abonament nou achiziționat împreună cu un smartphone, clienții primesc asigurare de ecran pentru 3 luni. Pentru orice abonament cumpărat cu smartwatch primesc 3 luni incluse pentru serviciul OneNumber”, a transmis compania, potrivit Fanatik.

Compania Vodafone a mai anunțat că se lansează și un nou portofoliu de abonamente mobile. Acestea includ și diverse voucheruri pentru a cumpăra telefoane inteligente.

„Prin lansarea noului portofoliu de abonamente mobile, cu vouchere incluse pentru a facilita achiziția de smartphone-uri sau gadgeturi, Vodafone își reafirmă promisiunea EasyTech, de a democratiza accesul la tehnologie pentru toți românii.

Reducerile pentru tehnologie sunt disponibile atât pentru clienții Vodafone care doresc să își reînnoiască abonamentul, cât și pentru clienții noi”, este anunțul făcut de către cei de la Vodafone România.

Citeşte şi: Comisioanele Revolut la care românii trebuie să fie atenţi. Limită maximă pentru retragerile cash


Calendar 2024
Calendar 2024