Lovitura de proporții pe care Pro TV a pregătit-o! Iuliana Tudor, ofertată cu un salariu mai mare față de cel de la TVR

Iuliana Tudor are în continuare contract cu Televiziunea Română, chiar dacă emisiunea ei ”Vedeta populară” nu mai este pe postul de televiziune. În podcast-ul lui Mihai Morar, vedeta a dezvăluit câteva lucruri pe care sigur vrei să le știi! Vezi mai jos toate detaliile.

04 dec. 2023, 22:45
Lovitura de proporții pe care Pro TV a pregătit-o! Iuliana Tudor, ofertată cu un salariu mai mare față de cel de la TVR

Emisiunea Iulianei Tudor, ”Vedeta populară” a fost scoasă de pe post, însă prezentatoarea are în continuare contrat cu Televiziunea Română.

Citește și Mirela Vaida este devastată. Cere ajutorul comunității sale: „Îmi vine să plâng de durere! Vă rog din suflet!”

Anul trecut s-a aflat că Iuliana Tudor a rămas fără emisiunea ”Vedeta populară”.

Recent a fost invitată la podcast-ul lui Mihai Morar, acolo unde prezentatoarea a explicat că alegerea nu a fost a ei, ci a conducerii TVR, care a luat decizia din motive financiare.

„Decizia managementului a fost din rațiuni financiare ca în această toamnă programul să nu fie. Evident, personal, ca realizator, n-am primit cu bucurie. Nu te poți bucura că nu faci emisiunea, asta este clar, dar am înțeles. Ei știu mai bine ce au de făcut acolo.

Am mers mai departe, am găsit soluția ca în fiecare duminică seara, acolo unde este tronsonul unde am fidelizat publicul nostru la ”Vedeta populară”, să le oferim spectacole de folclor din toată țara. A rămas o conectare directă, sunt producții pe care le-am înregistrat, montat și prezentat oamenilor”, a declarat Iuliana Tudor, conform unica.ro.

De sărbători, Iuliana Tudor va face parte dintr-o serie de producții speciale. În Ajunul Crăciunului vor fi difuzate colinde, așa cum se întâmplă în fiecare an, iar în seara de Crăciun va avea loc o gală dedicată lui Ionuț Dolănescu, care aniversează 40 de ani de carieră.

”Foarte mulți colegi m-au certat”

În ciuda salariului mai mic de la TVR, Iuliana Tudor nu a acceptat oferta Pro TV, unde avea să câștige foarte bine. Astfel că, prezentatoarea este fidelă anumitor lucruri pe care le consideră esențiale.

Te-ar putea interesa și Gabriela Cristea și-a luxat piciorul: „Am început să plâng, de teamă să nu se sperie copilul”. Ce se întâmplă cu emisiunea Mireasa-Capriciile Iubirii

„În România, din păcate, din punct de vedere financiar, televiziunea publică este foarte departe de ceea ce înseamnă o televiziune comercială. Distanța este uriașă.

Foarte mulți dintre colegii mei de la televiziuni comerciale m-au certat. Brenciu chiar îmi tot spune: ”De ce stai în continuare?”. Nu e doar despre loc, e despre ce fac. N-am putut face acest lucru în altă parte. Și am o echipă extraordinară, sunt argumente puternice”, a mai declarat Iuliana Tudor în cadrul podcast-ului ”Fain&Simplu”.