Lovitură de teatru: fratele lui Florin Salam nu ar fi murit de covid-19! Anunţul care schimbă tot

Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a murit, cauza oficială a decesului fiind infectarea cu covid-19, în condiţiile în care acesta suferea de diabet, avea probleme cu plămânii și era bolnav cu inima.

28 sept. 2020, 12:40
Lovitură de teatru: fratele lui Florin Salam nu ar fi murit de covid-19! Anunţul care schimbă tot

Marius Baldovin, interpret de muzică populară, susține că, deși în presă s-a scris că a fost ucis de coronavirus, cauza decesului este cu totul alta.

Nepoata lui Florin Salam, mesaj emoţionant după ce tatăl ei s-a stins din viaţă: „Tăticul meu, îţi promit că o să te fac mândru”

„Nu covid-ul l-a ucis. A făcut infarct. De cinci ani era bolnav și toată lumea îi spunea să se ducă la spital. În 2012 a mai avut o problemă mare și a ajuns la spital. Eu am cântat cu el, Neluțu era un acordeonist foarte bun și un om cu suflet mare. Nu știu de ce Dumnezeu îi ia pe oamenii buni”, a spus Marius Baldovin pentru wowbiz.ro.

Familia lui Florin Salam riscă dosar penal: Ce trebuia să facă, în cel mai scurt timp, cu sicriul fratelui cântăreţului

Nelu Stoian i-a trimis un mesaj lui Marius Baldovin chiar înainte să moară: „Roagă-te că ai un suflet bun și chiar îți mulțumesc pentru asta”.

„Mă duc la mănăstire și mă rog. Te iubesc, om bun! Ultimul mesaj de la Nelutu, fratele lui Florin Salam. O prietenie care a luat sfârșit. Dumnezeu sa te aiba in pace si sa iti fie tarana usoara. Cei care te cunoastem nu vom uita cine ai fost pentru unii dintre noi”, a scris Marius Baldovin pe Facebook.