Familia lui Florin Salam riscă dosar penal: Ce trebuia să facă, în cel mai scurt timp, cu sicriul fratelui cântăreţului

Corpul neînsufleţit al lui Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a fost scos sâmbătă de către familie de la morga Spitalului de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti, iar sicriul sigilat a fost privegheat de familie. 

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 08:01
Familia lui Florin Salam riscă dosar penal: Ce trebuia să facă, în cel mai scurt timp, cu sicriul fratelui cântăreţului

Totuşi, ritualul de priveghere a decedaţilor de coronavirus este interzis de Ordinul pentru aprobarea Protocolului specific managementului în caz de deces al pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus.

Din această cauză, duminică, poliția s-a înființat la casa lui Florin Salam și le-a cerut membrilor familiei să ducă mortul la groapă, deoarece ordinul semnat de Ministerul Sănătăţii, menţionat anterior, prevede că înmormântarea sau înhumarea unei persoane decedate din cauza coronavirusului se va face „în cel mai scurt timp”, iar scriul va rămâne închis, fiind interzisă orice acţiune de deschidere a acestuia.

Astfel, membrii familiei lui Nelu Stoian riscă dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolii, deoarece nu au dus sicriul sigilat direct la cimitir.

Şoția lui Nelu Stoian a spus că nu o interesează asta și că poate să fie băgată și în pușcărie, ea tot vrea să îl vegheze, potrivit informaţiilor Playtech.

La priveghi au fost și Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, și soția manelistului, Roxana Dobre. Se pare că, în timp ce toți cei apropiați sunt dărâmați de tragedie, partenera de viață a lui Florin Salam și-a asumat responsabilitatea și a preluat o mare parte din sarcini pentru organizarea înmormântării. Îmbrăcată în negru, ea a fost fotografiată împreună cu mai multe persoane care i-au fost apropiate lui Nelu Stoian de-a lungul vieții.

Citeşte şi Ce a transmis fratele lui Florin Salam înainte să moară. Decizie neaşteptată luată de cântăreţ azi