Lovitură DE TEATRU în cazul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a PROCURORILOR

Mario Iorgulescu, cel care a provocat accidentul de sâmbătă noapte, soldat cu un mort, va fi acuzat de ucidere din culpă. Parchetul a deschis deja un dosar penal, la cererea Poliției Rutiere.

10 sept. 2019, 04:47
Lovitură DE TEATRU în cazul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a PROCURORILOR

Mario Iorgulescu a fost operat, între timp, la Spitalul Elias din Bucureşti, iar luni a ieşit din comă. Poliţiştii au reluat cercetările la faţa locului şi au întrerupt circulaţia pe Şoseaua Chitilei, ca să poată face noi măsurători.

Mario Iorgulescu s-a ales cu DOSAR PENAL. Care sunt acuzaţiile pe care i le aduc POLIŢIŞTII

Deşi au deschis deja un dosar de cercetare penală, anchetatorii îl vor pune sub acuzare pe Mario Iorgulescu pentru ucidere din culpă abia după ce îl vor audia. Marea necunoscută în acest caz este alcoolemia lui Mario Iorgulescu. Legiștii trebuie să spună dacă, în momentul accidentului, acesta era băut sau consumase substanțe interzise.

Deocamdată, Mario Iorgulescu este internat în spital. Starea lui este gravă, dar pare să evolueze spre bine, transmit medicii.

Medicii de la Spitalul Elias, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui Mario Iorgulescu. COMUNICAT OFICIAL

În urmă cu trei ani, Mario Iorgulescu a fost arestat preventiv 30 de zile, după ce a fost acuzat că împreună cu câţiva cunoscuţi ar fi sechestrat un bărbat pe care l-ar fi torturat. Cazul a ajuns în prima instanţă care a decis ca Mario Iorgulescu este nevinovat, fiind achitat.