Lovitură de teatru în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. Martor-bombă: „Sunt cinci filmări pe care se văd două persoane în maşină!” FOTO

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină, luni, 29 aprilie, în a doua zi de Paște. Un martor-bombă dă peste cap tot ce se ştia pânnă acum: o femeie susține că există cinci filmări pe care se mai vede o persoană în maşină!

05 mai 2019, 13:03
Lovitură de teatru în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. Martor-bombă: „Sunt cinci filmări pe care se văd două persoane în maşină!” FOTO

Răzvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum de familie și prieteni, joi, 2 mai, dar semnele de întrebare cu privire la tragedia în care și-a pierdut viața rămân.

S-A AFLAT! Ce imagini păstra Răzvan Ciobanu pe hard-disck-urile de acasă. A vrut să le vândă PRESEI

Există o ipoteză conform căreia designerul ar fi fost urmărit de două clanuri interople, din București și Constanța, la care ar fi avut datorii.

GAFĂ MACABRĂ după moartea lui Răzvan Ciobanu. Ce a apărut scris pe Wikipedia FOTO

De asemenea, lângă Răzvan Ciobanu, chiar pe scaunul șoferului, se spune că ar fi fost o altă persoană, care s-ar fi aruncat din automobil înainte ca acesta să intre în câmp.

EXCLUSIV. Reconstituirea accidentului lui Răzvan Ciobanu. Descoperire BOMBĂ: urme de la altă maşină pe câmp! Imagini din dronă VIDEO

Zilele trecute, o tânără a postat un mesaj misterios pe contul de socializare al designerului care a stârnit un val de controverse în rândul internauților: „Sunt patru filmări din Năvodari și una din Corbu, de pe camerele de supraveghere, realizate cu fix 16 minute înainte accidentului. Se vede clar că sunt doi bărbați în mașină. Poliția are aceste informații, dar e mai simplu să clasezi un accident rutier, decât o crimă. Prietenii știu de ce”.

EXCLUSIV. Au dispărut IMAGINILE de pe camerele de supraveghere care au filmat accidentul lui Răzvan Ciobanu. Lipsesc 18 minute! VIDEO

Femeia însă nu a dat mai multe informații, cu toate că a fost luată la întrebări de ceilalți internauți interesaţi de moartea lui Răzvan Ciobanu.