Lovitură de teatru în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Acuzaţii de ultimă oră aduse soţului artistei

Maria Macsim Nicoară a murit la finalul anului 2020, după mai multe luni petrecute în spital. Codrin Nicoară, soțul ei, a fost trimis în judecată pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, însă sora artistei, Elena Hereș, face acuzaţii şocante!

08 feb. 2022, 10:16
Lovitură de teatru în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Acuzaţii de ultimă oră aduse soţului artistei
Lovitură de teatru în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Lovitură de teatru în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Soțul artistei, pianistul Codrin Nicoară, a fost trimis în judecată pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, însă sora cântăreței vrea ca acesta să fie judecat pentru alte fapte, căci susține în continuare că el i-a adus moartea!

Lovitură de teatru în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Acuzaţii de ultimă oră aduse soţului artistei

Maria Macsim Nicoară s-a luptat luni la rând să trăiască, dupa ce intrase în comă în urma unui accident casnic. Elena Hereș, sora artistei, este decisă să meargă până la capăt şi susţine că soţul mezzosopranei este vinovat de moartea acesteia!

„Inculpatul a fost trimis în judecată. Inițial, în acest caz fusese întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor, dar soluția a fost de clasare acolo. Mai apoi, s-a dispus extinderea urmăririi penale sub acuzația de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Rechizitoriul a fost finalizat și a fost trimis la instanță”, a afirmat la vremea respectivă Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Luptă pe averea rămasă după moartea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Elena Hereș a formulat o plângere împotriva rezoluției procurorului. Mai exact, aceasta contestă motivele pentru care a fost trimis în judecată pianistul Codrin Nicoară. Femeia din Bacău susține că, de fapt, sora ei, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, ar fi fost omorâtă. Următorul termen al plângerii formulate de Elena Hereș a fost stabilit de Tribunalul Iași pentru data de 16 februarie 2022.

Maria Macsim Nicoară ajunsese în stare gravă la spital în luna mai, atunci când a intrat în comă, după mai multe ore în care ar fi fost lăsată în pat, după o căzătură în casă. „Pacienta de 52 de ani avea un traumatism cranio-cerebral, fiind în comă, cu scor de comă Glasgow 5, cu hematom temporal stâng. Ea a fost preluată de echipajul SMURD, care a intubat-o și a transportat-o la Secția de Neurochirurgie, în sala de operație. Rudele au declarat că pacienta a căzut pe scară seara și s-a lovit la cap”, spuneau reprezentanții SMURD Iași.

Acuzaţii grave în cazul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Sora artistei rupe tăcerea: De ce nu s-a sesizat nimeni de ștergerea probelor din casă?

Procurorii au declanșat o anchetă, pentru a vedea dacă a fost vorba sau nu despre un accident. Au fost audiați mai mulți martori, rude ale artistei, însă, pentru că Maria Macsim Nicoară nu a putut vorbi, cercetările au bătut pasul pe loc. După decesul îndrăgitei artiste, cercetările au continuat. Procurorii încearcă să afle dacă mezzosoprana a fost victima unui accident casnic sau dacă a fost vorba despre altceva.