Luptă pe averea rămasă după moartea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Chiar dacă ancheta privind moartea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară nu a fost finalizată şi nu s-a stabilit cum a decedat aceasta, începe procesul pentru împărţirea averii acesteia.

23 nov. 2021, 13:08
Luptă pe averea rămasă după moartea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Luptă pe averea rămasă după moartea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Chiar dacă circumstanţele morţii fostei soliste a Operei ieşene nu au fost stabilite, judecătoria a stabilit primul termen al procesului în care fostul soţ al mezzosopranei a cerut ieşirea din indiviziunea cu familia acesteia, în vederea succesiunii, anunţă ziaruldeiasi.ro.

Primul termen al procesului va avea loc pe 18 ianuarie anul viitor, la mai bine de un an de la decesul mezzosopranei.

Vă reamintim că soprana Maria Macsim Nicoară a murit anul trecut înainte de Crăciun după o lungă suferintă. Artista a murit de embolie pulmonară.

În luna mai a anului trecut, solista a căzut pe scările interioare ale locuinţei sale din Aroneanu. Ea a fost transportată la spital doar după câteva ore, medicii declarându-se de la bun început sceptici cu privire la şansele sale de supravieţuire. Mezzosoprana suferise multiple leziuni cerebrale, toracice şi vertebrale după incident.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: „Intuiția de mamă nu m-a înșelat niciodată!”

Internată în comă, mezzosoprana a fost operată de mai multe ori. Din păcate, starea ei nu s-a îmbunătăţit. În cele din urmă, Maria Macsim Nicoară a murit înainte de Crăciun, anul trecut.

Soţul artistei, Codrin Nicoară, a explicat că în ziua respectivă au băut mult și nu își amintește ce s-a întâmplat. El e acuzat de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Codrin Nicoară a sunat la 112 după ore bune de la incident.

Citeşte şi: Acuzaţii grave în cazul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Sora artistei rupe tăcerea: De ce nu s-a sesizat nimeni de ștergerea probelor din casă?