Lovitură de teatru în cazul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Se ia în calcul exhumarea: soţul şi soacra artistei, suspecţi de omor!

După ce dosarul morții mezzosopranei Maria Maxim Nicoară a fost deschis, avocatul familiei acesteia a anunțat că se ia în calcul exhumarea, pentru a putea dovedi că artista a fost ucisă!

18 mart. 2022, 21:32
Lovitură de teatru în cazul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Se ia în calcul exhumarea: soţul şi soacra artistei, suspecţi de omor!
Lovitură de teatru în cazul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Lovitură de teatru în cazul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Avocatul familiei regretatei artiste a anunțat că trupul neînsuflețit al acesteia ar putea fi exhumat, odată cu redeschiderea dosarului morții sale misterioase.

Lovitură de teatru în cazul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Se ia în calcul exhumarea!

Deşi judecătorii au decis clasarea cazului, sora regretatei mezzosoprane a reușit să obțină proba care i-a convins pe procurori să redeschidă ancheta. Acum, soțul mezzosopranei și mama acestuia sunt acum cercetați pentru omor, respectiv complicitate la omor! Asta deoarece noile probe au exclus ipoteza unui accident!

Luptă pe averea rămasă după moartea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Astfel, cercetările ar putea include și exhumarea trupului neînsuflețit al artistei. „E foarte posibil ca la un moment dat să aibă loc un act de exhumare. Din punctul meu de vedere, proba poate fi utilă și chiar necesară, pentru că leziunile produse la ceafă, în zonele osoase, pot fi constatate și acum. Poate fi analizat sistemul osos și în funcție de cum sunt acele leziuni se poate stabili mecanismul de producere și dacă e vorba de acțiune de lovire îți dai seama imediat”, a explicat avocatul familiei mariei Macsim Nicoară la Antena Stars.

Un expert FBI aruncă în aer dosarul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Ce au descoperit anchetatorii