Lovitură de teatru în lupta pentru averea regretatului artist Petrică Mîţu Stoian. „Habar n-au avut de înmormântare!”

Au trecut aproape doi ani de la moartea lui Petrică Mîţu Stoian, dar lupta pentru bunurile sale nu a ajuns nici pe departe la final. Protagonişti sunt sora artistului, Maria Tărchilă, şi impresarul Doru Guşman.

05 aug. 2023, 21:09
Lovitură de teatru în lupta pentru averea regretatului artist Petrică Mîţu Stoian. „Habar n-au avut de înmormântare!”
Război total pentru bunurile regretatului artist Petrică Mîţu Stoian. "Habar n-au avut de înmormântare!"

Lovitură de teatru în lupta pentru averea regretatului artist Petrică Mîţu Stoian. La începutul anului, Doru Gușman a fost chemat la Poliție unde a trebuit să dea cu subsemnatul în privința bunurilor lui Petrică Mîțu Stoian, rămase în casa din Craiova. Maria Tarchilă este furioasă pe faptul că impresarul a dat de pomană din lucrurile fratelui ei. Deși susține că l-a dat în judecată, pe portalul instanțelor nu figurează niciun proces privind bunurile la care face referire.

„Avem proces, vedem ce spune legea. Ce spune legea, dacă primim bine, dacă nu, iar bine. Vrem să primim ce ni se cuvine, nimic în plus. Ce era dreptul fratelui meu și ce trebuie să primim noi, moștenitorii. Trebuie să primim lucrurile lui din casa în care a locuit el, din casa impresarului, toate lucrurile, nu mi-a dat nimic de acolo. Mă refer la tablouri, tot ce era de-ale lui, lucruri personale, ceea ce nu am primit nimic, nimic”, a spus Maria Tărchilă pentru SpyNews.

Citeşte şi: Cine este milionarul care și-a făcut loc în inima Irinei Tănase. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea s-a schimbat total

Sora lui Petrică Mîţu Stoian vrea cu orice preţ să recupereze toate bunurile din casa de la Craiova în care regretatul artist a locuit până când şi-a dat ultima suflare.

„Ce ni s-a cuvenit de la notariat am primit, dar lucrurile lui personale nu ni s-au dat. Alea trebuie să se dea, cele din casă, lucrurile personale de la cel care era impresar, dar el nici nu era impresar, el a fost șoferul lui Petrică, el nici nu avea atestat de impresar. Eu nu am nimic cu Doru Gușman, el trebuie să îmi dea toate lucrurile fratelui meu să le pun în casa lui, la țară, el nu mi-a dat nimic. El a început să le dea de pomană, face el pomeni, e el neam cu Mîțu? Nu e frate, nu e soră, ce e el cu Mâțu să facă pomeni? Nu trebuie să înstrăineze nimic din lucrurile lui, el nu respectă niciodată legea”, a mai declarat sora regretatului artist.

Citeşte şi: Mama lui Smiley a spus tot adevărul despre relația pe care o are cu Gina Pistol: „Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este”

„Acuzatia principala e de abuz de incredere! Am fost chemat la Politie, sectia 1 din Craiova, si mi-au pus niste intrebari. Mi-au spus ca sunt acuzat ca am indraznit sa-i dau de pomana costume nationale si haine civile. Le-am zis: da, doamna inspector, am dat sapte, opt costume nationale. Unul a ajuns la muzeul din Severin, le-am dat si colegilor si prietenilor lui. Daca ma obliga, eu le-am spus oamenilor ca m-a dat in judecata si e posibil sa trebuiasca sa le aduca inapoi. Daca este ceva, chem oamenii sa le aduca inapoi si sa i le dea ei, sa vedem ce face cu ele ca nu poate sa le vanda, la asta cred ca se gandeste!”, a declarat prof. Doru Gușman pentru Star Popular.