Mama lui Smiley a spus tot adevărul despre relația pe care o are cu Gina Pistol: „Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este”

Ioana Maria, mama lui Smiley, nu a avut până acum declarații despre relația dintre ea și Gina Pistol, însă acum femeia a dezvăluit cum se înțelege, în realitate, cu nora sa.

05 aug. 2023, 18:31
Mama lui Smiley a spus tot adevărul despre relația pe care o are cu Gina Pistol: „Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este”
Mama lui Smiley a spus tot adevărul despre relația pe care o are cu Gina Pistol: „Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este”

Smiley și Gina Pistol, personalitatea TV, formează unul dintre cele mai admirate cupluri din industria de divertisment din România. Aceștia și-au unit destinele la sfârșitul lunii mai, consolidând astfel legătura lor care durează de mai mulți ani. Iubirea lor a fost încununată de o fetiță, care acum este în vârstă de doi ani.

Citește și: Gina Pistol, declarație picantă de ziua lui Smiley: „Restul îți urez când urci în dormitor”. Artistul a împlinit 40 de ani

În premieră, Ioana Maria, mama lui Smiley, a vorbit despre cât de bine se înțelege cu nora sa, evidențiind că ele nu împărtășesc aceeași locuință.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. Sunt o bunică care și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră. Suntem fericiți”, a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol, pentru unica.ro.

Ioana Maria a ținut să le ureze celor doi tot ce-i mai bun în mariajul lor.

„Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”, a spus mama lui Smiley.

Și tatăl artistului le-a spus câteva cuvinte speciale în ziua cea mare: „Eu le doresc sănătate, fericire, iubire, înțelegere și respect reciproc.”

După nuntă, Smiley a ținut să le transmită tuturor un mesaj public în care le-a mulțumit pentru tot. „Mulțumim tuturor și fiecăruia dintre voi în parte! Ne-ați făcut ziua perfectă cu mesajele voastre, cu prezența, cu zâmbetele, cu susținerea! Doamna Smiley, vă mai fac un dans și azi??? Noua familie Maria intră într-o pauză vocală și de social media câteva zile pentru refacere! Scuzați liniștea, vă rugăm, dar face bine din când în când.” a mărturisit cântărețul, în primul mesaj publicat pe rețelele de socializare, după petrecere.

Citește și: Gina Pistol, decizie drastică legată de infidelitatea lui Smiley. „Bine, n-o să fie chiar aşa!”