Lovitură de teatru în recursul privind palmaresul disputat de Steaua şi FCSB. Ce a decis ÎCCJ

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a judecat, joi, al doilea termen al recursului privind lupta pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua.

02 mart. 2023, 16:51
Lovitură de teatru în recursul privind palmaresul disputat de Steaua şi FCSB. Ce a decis ÎCCJ
Gigi Becali, prima reacţie după ce ICCJ a decis rejudecarea procesului pentru palmares. "Ştiu ce au cerut judecătorii"

Lovitură de teatru în recursul privind palmaresul disputat de Steaua şi FCSB. Procesul a durat o oră, timp în care ambele părți au discutat documentele înscrise la dosar. FCSB a fost reprezentată de Dan Idiţă și Adrian Căvescu, iar CSA Steaua, de Florin Talpan. Virgil Boglea, avocatul Asociației „Salvați Steaua”, care susține cauza celor de la FCSB, a fost şi el prezent în sala de judecată. Instanţa a rămas în pronunţare şi va anunţa decizia pe 16 martie.

Citeşte şi: Gigi Becali a dat lovitura: FCSB are liber să joace pe Stadionul Ghencea!

„E un dosar foarte greu, presiunea e foarte mare, dar am încredere că voi câștiga pentru că știți foarte bine că în tot ceea ce am făcut până acum am pus foarte mult suflet. Eu zic că voi câștiga, pentru că FCSB nu are cum să fie continuatoarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua și să dețină palmaresul, este un club fondat în anul 2003. Am și depus la dosar două adrese semnate de către Ministrul Sportului în care chiar ei spun lucrul acesta. Din probele depuse de către mine la dosar rezultă foarte clar că noi deținem palmaresul echipei de fotbal din 1947 până în 1998”, a spus Florin Talpan, citat de ProSport.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu cere ca FCSB să joace pe Ghencea: „Noul ministru al Apărării să clarifice!”. Bucuria lui Florin Talpan, aproape de final

Florin Talpan a ținut să lămurească o afirmație făcută de la ieșirea din sala de judecată, conform căreia el ar fi luat legătura cu Vasile Dîncu, fostul Ministru al Apărării Naționale, pentru a avea o întrevedere, în perioada în care acesta a fost Ministru al Apărării Naționale: „Am încercat să am o întrevedere și cu domnul Vasile Dîncu înainte de termenul de azi, dar nu am dat de el”.

„Eu am solicitat să merg în audiență la domnul Vasile Dîncu, înainte ca dânsul să plece de la conducerea Ministerului. A tot zis că mă primește, dar, în cele din urmă, nu m-a primit.  Am solicitat să merg în audiență și la actualul Ministru al Apărării Naționale, domnul Angel Tâlvăr. Nici cu dânsul nu am ajuns la un consens deocamdată”, a precizat Florin Talpan pentru Gazeta Sporturilor.