Lovitură de teatru în relaţia dintre Aurel Pădureanu și Gigi Becali. Gest neașteptat la o lună de la moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu se pregătește pentru cele mai dureroase sărbători de Paști, după ce soţia sa, Cornelia Catanga, a murit acum o lună, de Covid-19. Artistul s-a mutat în apartamentul uneia dintre fiice, dar are două mari dureri: una legată de viitorul carierei băiatului său, Alexandru, iar alta legată de relația cu Gigi Becali.

27 apr. 2021, 19:20
Lovitură de teatru în relaţia dintre Aurel Pădureanu și Gigi Becali. Gest neașteptat la o lună de la moartea Corneliei Catanga

Lovitură de teatru în relaţia dintre Aurel Pădureanu și Gigi Becali. Aurel Pădureanu și fiul artistei au ajuns să locuiască într-un apartament al familiei, după ce au părăsit vila din Bragadiru în care stateau cu chirie. Artistul a dezvăluit pentru Fanatik că nu îi este deloc ușor, dar nu vrea să mai ceară ajutor nimănui. Aurel Pădureanu a ținut să precizeze că dorește să îi ceară scuze, în mod public, lui Gigi Becali, pe care l-a rugat insistent să-i ofere o casă în care să locuiască!

Lovitură de teatru în relaţia dintre Aurel Pădureanu și Gigi Becali

„Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt alături de copiii mei și nu am nevoie de nimic. Trebuie să mai treacă foarte mulți ani, ca să avem un Paște liniștit! E greu să dispară cineva care ți-a fost alături 33 de ani. M-am mutat la fata mea, că ea are un apartament. Nu vreau să mai apelez la nimeni că s-au interpretat alte lucruri, că mă rog de toată lumea, că tun și fulger, că am zis de Becali. Nu e adevărat, eu vreau să îi cer scuze omului ăsta, că nu am obligat pe nimeni cu nimic. A zis Becali că nu mă cunoaște, că nu o cunoaște nici pe Cornelia… Cum să spui asta, când pe Cornelia o știe toată ţara? I-am cântat când a cununat-o pe doamna Firea și, în al doilea rând, am cântat la Casa Băneasa timp de 23 de ani. Acolo venea domnul Becali – acum mulți ani – la două, trezi zile, în permanență. Și cum să spună că nu ne cunoaște? Probabil că nu face apel la memorie, dar nu sunt supărat! Îi cer scuze public. Toată viața mie o să îmi pară rău că am apelat la dânsul. Nu am nevoie, nu vreau niciun fel de milostenie de la nimeni”, a spus Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu, dat afară din casă după moartea Corneliei Catanga: „Au promis ăștia că ne ajută. Proprietarul a vândut casa. Nu discută cu tine”

Acum o lună, artistul i-a cerut latifundiarului din Pipera să-l ajute cu casă, în care să locuiască împreună cu fiul său. Cunoscut pentru milostenie, patronul FCSB i-a spus că-i poate oferi un loc în unul dintre căminele pe care le deține, dar nu o casă la curte.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt cu familia mea, nu sunt cerșetor și cu asta basta! Am dorit pentru copilul meu o casă, dar dacă nu se poate face nimic, nu e niciun fel de problemă. Normal că o să îi fie afectată cariera, dacă nu are unde să studieze. La casă, în meseria asta a noastră, dacă te scoli noaptea și ți-a venit o idee, treci la pian. La bloc poți să treci la pian noaptea?”, a mai spus Aurel Pădureanu.