Aurel Pădureanu, dat afară din casă după moartea Corneliei Catanga: „Au promis ăștia că ne ajută. Proprietarul a vândut casa. Nu discută cu tine”

La o lună de la moartea artistei Cornelia Catanga, soţul acesteia şi fiul lor au fost evacuaţi din casa pe care proprietarul a vândut-o. Aurel Pădureanu se confruntă cu probleme financiare majore.

24 apr. 2021, 12:39
Aurel Pădureanu, dat afară din casă după moartea Corneliei Catanga: „Au promis ăștia că ne ajută. Proprietarul a vândut casa. Nu discută cu tine”

Aurel Pădureanu, dat afară din casă. Lăutarul este revoltat pe oamenii cărora le-a cerut ajutorul, dar care i-au întors spatele. Soțul Corneliei Catanga a spus că nu îi poate ierta pe cei care au refuzat să îl ajute, printre ei numărându-se și Gigi Becali.

Aurel Pădureanu, dat afară din casă. Apropiaţii i-au întors spatele

Mă duc la cimitir în fiecare zi. (…) Asta e țara, nu avem ce să facem. Păcat că o așa personalitate nu a putut să fie înmormântată în condiții umane. Mâine se împlinește 1 lună de când a murit (…) .Au promis ăștia. A promis și Becali că ne ajută. N-a făcut nimeni nimic. A vândut casa proprietarul și ne-a dat afară. Nu discută cu tine”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Cornelia Catanga a murit la sfârşitul lunii martie, după ce s-a infectat cu coronavirus. Artista s-a tratat acasă, în spaţiul public vehiculându-se ideea că şi-ar fi administrat Ivermectină, un medicament controversat, neaprobat la noi în ţară. Această ipoteză a fost lansată de Mara Bănică, o apropiată a artistei.

Citeste si Cu ce durere în suflet a murit Cornelia Catanga: „Au mințit-o toți!”

A ajuns la spital în stare gravă, iar un stop cardio-respirator i-a fost fatal. În urma ei a lăsat o familie îndurerată, dar și plină de datorii. Aurel Pădureanu a mărturisit că pe lângă durerea pe care o simte din cauza plecării premature a partenerei de viață, este îngrozit și de situația financiară precară prin care trece.

Aurel Pădureanu şi fiul lui au ajuns la sapă de lemn

Soţul Corneliei Catanga a declarat că, deşi a reușit să strângă bani ca să se mute într-un apartament cu chirie, se confruntă cu foarte multe lipsuri financiare cărora nu reuşeşte să le facă faţă.

Citeste si Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga. Pare că a presimţit tot ce va urma!