Lovitură de teatru în scandalul CSA STEAUA – RAPID: AMFB a dat SENTINŢA. Prima reacţie a lui Florin Talpan

AMFB a judecat recursul înaintat de CSA Steaua, prin Florin Talpan, în care clubul Armatei reclama legitimarea ilegală a unor jucători de la Rapid, echipă care a câştigat Liga 4 Bucureşti şi care a disputat deja prima manşă a barajului de promovare în Liga 3.

21 iun. 2018, 05:19
Lovitură de teatru în scandalul CSA STEAUA – RAPID: AMFB a dat SENTINŢA. Prima reacţie a lui Florin Talpan

AMFB a respins recursul celor de la CSA Steaua, astfel că Rapid are drum liber spre Liga 3, mai ales că a câştigat prima manşă a barajului cu AS Singureni, în deplasare, scor 7-0!

„Nu mă mai miră nimic. Nu se ţine cont de nicio lege şi de niciun regulament la AMFB. Vom contesta la Comisia de Recurs a FRF. Aşa cum am mai spus, mergem mai departe, pentru că lucrurile sunt atât de evidente încât şi un orb le-ar vedea. Avem adevărul şi dreptatea de partea noastră, la un moment dat trebuie să înceteze mascarada şi simulacrul ăsta de justiţie”, a spus Florin Talpan pentru ProSport.

Şedinţă mare la CSA STEAUA. Ce se întâmplă cu ECHIPA ARMATEI după ce a ratat TOATE OBIECTIVELE

Juristul CSA Steaua a fost şi protagonisul unui incident petrecut în sediul AMFB. Florin Talpan a  reclamat și faptul că secretarul general Claudiu Baboiu nu are ce căuta la ședințe din cauză că a fost condamnat penal!

„De ce sunteți aici? Îmi atrageți mie atenția, dumneavoastră? Să nu ridicați tonul asupra mea, că nu aveți pregătirea mea! Încercați să mușamalizați cazurile aici”, a urlat Florin Talpan la membrii Comisiei AMFB!