Lovitură de teatru în scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian. Sora regretatului artist face dezvăluiri bombă: „Îi era frică să dea telefon”

Scandalul dintre Doru Gușman și sora lui Petrică Mîțu Stoian este departe de a se încheia. Maria Tărchilă a făcut o nouă mărturisire despre cântărețul care a încetat din viață la vârsta de 61 de ani, pe 6 noiembrie 2021.

19 sept. 2023, 13:09
Lovitură de teatru în scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian. Sora regretatului artist face dezvăluiri bombă: „Îi era frică să dea telefon”
Lovitură de teatru în scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian. Sora regretatului artist face dezvăluiri bombă: "Îi era frică să dea telefon"

Lovitură de teatru în scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist este înmormântat la Craiova, acolo unde a trăit în ultimii ani de viațăm, dar locul său de veci este vizitat destul de rar de rudele sale. „Eu am fost la mormânt pentru că a fost ziua lui. Ar fi împlinit 63 de ani”, a declarat Maria Tărchilă pentru wowbiz.ro.

Citeşte şi: Corina Caciuc este însărcinată din nou. Anunţ uriaş făcut chiar de ziua lui Reghecampf: „1+1=4”

Maria Tărchilă dorește să deschidă un muzeu în memoria artistului, doar că lucrurile lui sunt blocate în casa din Craiova, motive pentru care a deschis un proces împotriva impresarului Doru Gușman. Acesta folosește multe dintre lucrurile lui Petrică Mîțu Stoian, declarând că regretatul interpret a împărțit, de fapt, bunurile sale înainte de a muri.

Citeşte şi: Șoc în showbiz! Bia Khalifa se iubește din nou cu Dani Mocanu. Ce a declarat vedeta OnlyFans: „Mi-ar plăcea să opresc timpul acum”

Carmen Obârșanu, avocata Mariei Tărchilă, susține că Doru Gușman s-a prezentat la tribunal cu un inel care i-a aparținut cântărețului: „Mergem în continuare cu procesul, cu plângerea pe care am făcut-o la poliție. Doru Gușman a început să râdă că nevasta-sa îl întreținea, de fapt, pe Petrică Mîțu Stoian, asta a fost în birou la poliție. După care a început să mă atace pe Facebook. Eu, de fapt, știu ce era în spatele acelei așa zise prietenii. Îl puneau să se dușmănească cu toată familia, lui îi era frică să dea telefon chiar și acasă la familie, dar procesul continuă. Au fost audiați martorii, a fost audiat Gușman. A recunoscut în parte că i-a reținut bunurile. Purta inelul lui Mîțu la deget când a venit la audieri”.