Lovitură de teatru! Judecătorii au anulat mandatul de arestare emis în lipsă lui Mario Iorgulescu

Publicat: Luni, 06 Aprilie 2020 14:54 // Actualizat: Luni, 06 Aprilie 2020 15:00 // Sursa: romaniatv.net

Cristian Ene, avocatul lui Mario Iorgulescu, a contestat decizia inițială a Tribunalului București, prin care clientul său primise mandat de arestare în lispă, și a reușit să obțină la anularea la Curtea de Apel București, anunţă Gândul.


Mario Iorgulescu se află în Italia, acolo unde a fost transferat pe 23 septembrie 2019, de la Spitalul Elias. Operaţiunea s-a făcut pe semnătura familiei Iorgulescu, pentru că medicii de la Spitalul Elias nu le-au recomandat asta celor doi părinți.

Gino Iorgulescu, anunţ teribil despre starea de sănătate a lui Mario: "Are afecţiuni ale creierului"

Pe 7 octombrie 2019, fiul lui Gino Iorgulescu a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, pe 31 octombrie 2019, tânărul a fost internat la o altă clinică din Italia, unde se află şi în prezent.

Mario Iorgulescu: informaţii de ULTIMĂ ORĂ. Avocatul familiei: "Organele de urmărire penală au fost şi sunt informate"

Pe 19 septembrie 2019, anchetatorii s-au deplasat la Spitalul Elias, Secţia ATI, unde Mario Iorgulescu era internat din data de 8 septembrie 2019, pentru aducerea la cunoştinţă a calităţii procesuale şi a acuzaţiilor, însă, dată fiind starea de sănătate critică a fiului preşedintelui LPF, această activitate nu a putut fi realizată, medicii responsabili de tratarea pacientului apreciind că nu era oportună.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H