Lovitură de teatru, Kanye West, soţul lui Kim Kardashian, şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia SUA. Este susţinut de Elon Musk

Rapperul american Kanye West, un susţinător vocal al preşedintelui Donald Trump, a anunţat, sâmbătă, pe Twitter, că va candida la preşedinţia Statelor Unite ale Americii.

05 iul. 2020, 05:19
Lovitură de teatru, Kanye West, soţul lui Kim Kardashian, şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia SUA. Este susţinut de Elon Musk

Trebuie să îndeplinim promisiuea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunile şi construindu-ne viitorul. Candidez la preşedinţia SUA! #2020VISION»„, a scris Kanye West pe Twitter.

Citeşte şi Kanye West va spijini familia lui George Floyd! Ce sumă a donat acesta pentru educaţia fiicei de 6 ani

Potrivit Reuters, nu este clar dacă West a fost serios în privinţa unei candidaturi cu trei luni înainte de alegeri sau dacă chiar şi-a depus actele în acest sens.

West şi soţia lui, Kim Kardashian West, s-au întâlnit cu Donald Trump în 2018, la Casa Albă.

Ai întregul meu sprijin„, i-a răspuns lui West pe Twitter proprietarul Tesla. Elon Musk.

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este rapper şi producător muzical. Albumele lui au fost vândute în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de accesări online. Kanye West a câştigat 21 de premii Grammy.