Lovitură de teatru la un an de la dispariţia Alexandrei Măceşanu. Veste tristă anunţată de Alexandru Cumpănaşu

Alexandru Cumpănașu a postat pe Facebook un mesaj prin care încearcă să îmbărbăteze familia greu încercată a Alexandrei Măceşanu, la aproape un an de zile de la tragicele evenimente de la Caracal.

20 iul. 2020, 17:50
Lovitură de teatru la un an de la dispariţia Alexandrei Măceşanu. Veste tristă anunţată de Alexandru Cumpănaşu

Alexandru Cumpănașu îi urează „La Mulți Ani!” vărului său, Ion Măceșanu, tatăl Alexandrei, cu ocazia zilei de naștere, cerându-i să fie tare și să aibă în continuare grijă de familia sa.

Familia Alexandrei Măceşanu aruncă BOMBA! ULTIMA ORĂ: detalii incredibile despre CAZUL CARACAL

„LA MULȚI ANI NELUȚU ‼️ Nu știu ce să-ți spun în plus‼️ Fii tare și ai grijă de Irina și Teo. Eu și Simona vă iubim enorm și vom face TOTUL pt a afla adevărul despre Alexandra!

Când mă uit la tine și la Alexandra în această poză făcută de ziua ta fix acum un an îmi dau lacrimile și mă apucă furia‼️ Față de toți care ne-au umilit, mințit, înșelat, înjurat, trădat‼️

Mai mult nu știu ce să-ți mai spun. Să ai grijă și de mama așa cum o faci mereu pt că eu sunt departe iar ea este în vârstă‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Alexandra Măceşanu a dispărut la numai patru zile după ziua de naștere a tatălui său, la finele lunii iulie 2010. Între timp, prima înfăţişare în procesul intentat lui Gheorghe Dincă şi complicelui său Ştefan Risipiţeanu a avut loc la Tribunalul din Slatina, în data de 20 mai 2020. Gheorghe Dincă este acuzat că a răpit, sechestrat, violat, ucis şi apoi profanat cadavrele a două fete, Luiza Melencu, de 18 ani, pe care a luat-o în maşină la autostop pe data de 14 aprilie 2019 şi Alexandra Măceşanu, de 15 ani, răpită la data de 25 iulie 2019.

Gheorghe Dincă cere anularea tuturor probelor din dosarul Caracal. Spune că a fost forţat să declare că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza