Lovitură de teatru. Mircea Sandu vrea să aducă un străin în fruntea arbitrajului

Gigi Becali spune că în şedinţa de joi a Comitetului Executiv al FRF se va propune înlocuirea lui Ion Crăciunescu de la conducerea CCA şi aducerea în locul său a unui personaj străin de fotbalul românesc.

RomaniaTV.net
03 apr. 2012, 17:57
Lovitură de teatru. Mircea Sandu vrea să aducă un străin în fruntea arbitrajului

Arbitrajul românesc se pregăteşte de revoluţie. Cel puţin aşa susţine Gigi Becali, care anunţă că în şedinţa de joi a Comitetului Executiv al FRF va fi schimbat actualul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu.

Într-o intervenţie la DigiSport, patronul Stelei a detonat bomba: „Eu ştiu ce se va întâmpla la Comitetul Executiv. Se va propune un conducător străin la CCA, unul care să facă delegările, să se ocupe de arbitri„.

Măsura nu este privită cu ochi buni nici de Becali şi nici de ceilalţi conducători de cluburi din Liga I, care ar fi dorit ca brigăzile de arbitri să fie din străinătate şi nu şeful CCA. „I-am transmis lui Crăciunescu, prin Victor, că, dacă promite arbitri străini la derby-uri, rămâne. Mie nu-mi convine un străin la CCA, ca ăla vine şi îl dă pe Balaj la CFR sau la Steaua. Ce, mai poţi să-i zici ceva?„, a mai spus Becali. Federaţia de Fotbal din Ucraina a adoptat o măsură similară celei dorite de Mircea Sandu şi în iulie 2010 l-a instalat în fruntea comisiei de arbitraj pe italianul Pierluigi Collina.