Lovitură DEVASTATOARE pentru Antonia. Nu mai are nicio şansă

Antonia are două procese cu soţul ei, Vincenzo Castellano: cel de divorţ şi cel în care l-a acuzat de răpirea fiicei lor, Maya. Totuşi, cântăreaţa pare că nu are absolut nicio şansă să câştige vreunul dintre litigii, după o gafă făcută în instanţă.

RomaniaTV.net
04 nov. 2014, 09:06
Lovitură DEVASTATOARE pentru Antonia. Nu mai are nicio şansă

Antonia a povestit recent că i-a intentat lui Vincenzo Castellano un proces în Italia, în care îl acuză de răpirea fetiţei lor, Maya, pe motiv că, deşi are voie să vadă copilul în Italia, nu i se permite să vină cu el în România. Doar că, Antonia şi-a dinamitat singură şansele de câştig, după ce în faţa unei instanţe din România a spus, când a fost întrebată explicit dacă ea consideră că i-a fost răpit copilul, că nu se pune problema de aşa ceva. „A deschis un proces în Italia, nu în România, se vor ocupa avocaţii de acolo. Numai că doamna Antonia va pierde procesul de pe scaun, întrucât ea a recunoscut în faţa unei instanţe româneşti, întrebată în mod expres de judecătoare dacă ea consideră că i-a fost răpit copilul că nu s-a întâmplat acest lucru. Drept care, eu o să iau încheierea tradusă, legalizată, le-o dau judecătorilor din Italia şi le spun: „Doamna Antonia a declarat în faţa unui judecător român că fetiţa nu i-a fost răpită. Şi atunci, unde a minţit? În faţa judecătorilor români sau în faţa judecătorilor italieni?”, a declarat avocatul lui Vincenzo, Cătălin Dancu, pentru ziarulring.ro.

Mai mult, avocatul consideră că apărătorii Antoniei nu îi dau cele mai bune sfaturi şi că pe mâna lor va pierde şi procesul pentru divorţ şi custodie, care se judecă în România, unde cei doi s-au căsătorit. „Îmi e milă de ea pentru cât de prost poate fi consiliată, avocaţii îşi bat joc de ea. Instanţa din România, în motivarea hotărârii, a explicat clar că nu există temei de răpire în sensul convenţiei europene şi, nefiind dovedită, cauza cu privire la acest aspect este soluţionată în România cu autoritate de lucru judecat. Dacă instanţa din România a analizat cazul de răpire şi a constatat, în conformitate cu convenţia, că nu există caz de răpire, cum să crezi că italienii, când o să vadă hotărârea din România, o să spună altceva? Pentru ce îţi baţi joc de fata asta, domnule avocat? De ce? Şi divorţul e pierdut, eu sunt foarte relaxat”, a încheiat avocatul Cătălin Dancu.