Lovitură devastatoare pentru Cristian Cioacă. A fost dat în judecată: „Ce credea, că scapă de noi?”

Emila Ghinescu nu mai are liniște sufletească deloc de când fiica sa a dispărut fără urmă în 2007, iar fostul ginere, Cristian Cioacă, a fost eliberat la finalul acestei veri, după aproape zece ani de închisoare.

01 nov. 2023, 12:35
Lovitură devastatoare pentru Cristian Cioacă. A fost dat în judecată: „Ce credea, că scapă de noi?”
Lovitură devastatoare pentru Cristian Cioacă. A fost dat în judecată: "Ce credea, că scapă de noi?"

Lovitură devastatoare pentru Cristian Cioacă. Fostul poliţist a fost condamnat pe 18 iunie 2014 la 15 ani și opt luni de închisoare cu executare, dar a fost eliberat condiţionat cu aproape şase ani mai devreme. Mama avocatei Elodia Ghinescu a anunţat că îl va da în judecată pe Cristian Cioacă.

Citeşte şi: Cristian Cioacă a dispărut total după ieşirea din închisoare. Ce face în secret poliţistul condamnat pentru uciderea Elodiei

„Se ascunde de noi ca să nu plătească daunele morale de două miliarde și jumătate de lei pe care trebuie să ni le dea de ani de zile. Daune care au fost primite din partea magistraților atunci când a fost condamnat la închisoare. El nu ne-a plătit nimic de atunci așa că o să îl dăm în judecată. Avem totul pregătit. Ce credea, că scapă de noi? Păi, dacă noi ne lăsăm ce facem? Cioacă mie mi-a omorât copilul, cum să renunț? Mai are de dat un miliard și ceva și lui Patrick, fiul lui și nepotul meu, dar nu cred că o să le vadă el. Nu știu dacă Cioacă are banii ăștia să mi-i dea, dar până o să moară, ușor – ușor o să îmi achite datoria”, a declarat Emilia Ghinescu pentru Click!.

Citeşte şi: Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri șocante despre Cristian Cioacă, la scurt timp după eliberare: „A ieșit de unde se ard animalele”. Ce a mai dezvăluit femeia despre criminalul fiicei sale

Elodia Ghinescu, avocata din Brașov care a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007, a fost căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă. Dispariția femeii a fost înregistrată la Poliție abia pe data de 6 septembrie. Nici până în prezent nu a fost găsit trupul său sau alte indicii către locul unde ar putea fi. Principalul suspect a fost partenerul ei de viață, care nu a confirmat niciodată că el a omorât-o.