Lovitură devastatoare pentru Dorian Popa! Iubita lui a fost implicată într-un accident rutier

Babs, iubita lui Dorian Popa, a fost implicată într-un accident rutier. Partenera artistului a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei de pe rețelele sociale și le-a povestit acel episod din viața ei.

29 ian. 2023, 12:50
Lovitură devastatoare pentru Dorian Popa! Iubita lui a fost implicată într-un accident rutier

Babs, spre deosebire de Dorian Popa, nu e foarte activă pe rețelele sociale, așa că nu vorbește prea des cu urmăritorii săi. De această dată a simțit nevoia să împărtășească cu ei faptul că a fost implicată într-un accident.

Partenera influencerului le-a spus că nu a fost vina ei, ci a șoferului care se afla în spate, fiindcă a intrat în ea când s-a oprit la o trecere de pietoni.

Citește și Suma colosală cheltuită de Dorian Popa în ultimii cinci ani. Artistul îi învață pe internauți cum să atragă banii: „Un om credincios să nu țină de ei cu dinții, să dea și celor care au nevoie ca să poată primi înapoi”

„A intrat cineva în spatele meu când am oprit la trecerea de pietoni, deci vina nu-mi aparține. A fost ceva ușor, doar puțin strâmb portbagajul”, a explicat vedeta pe InstaStory.

De ce Dorian Popa și Babs nu se mai afișează împreună

Iubita lui Dorian Popa a mărturisit și de ce a luat decizia să nu se mai afișeze în compania partenerului său. ”Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun. Este părerea mea, nu știu dacă este valabil pentru toată lumea, pentru noi nu este ok. Nu ne ascundem, dar nici nu suntem non-stop împreună prin poze, și filmări, fiecare cu treaba lui. Acasă e acasă”, a declarat Babs în fața urmăritorilor săi.

Citește și Dorian Popa iese din casă, într-o zi obișnuită, îmbrăcat în haine și accesorii de lux, de aproape 60.000 de euro. Artistul a dezvăluit exact cât costă fiecare articol vestimentar

Dorian Popa postează încontinuu pe rețelele sociale, însă își ține viața personală cât mai departe de ochii curioșilor. ”Dacă îl urmărești pe Instagram pe Dorian o să vezi că el are temă și este doar el în poze. Și în al doilea rând, eu nu sunt un așa mare fan și mă pozez. Nu e felul meu de femeie. Și fug, sincer. El a înțeles chestia asta și a respectat-o. Eu când fac poze fac atunci când vreau să-mi prezint hainele sau fac dacă am chef în momentul acela. De obicei nu prea sunt cu pozele.”, a mai adăugat Babs.