Lovitură DEVASTATOARE pentru Florin Andone. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ din Anglia: SUSPENDARE DRASTICĂ

Florin Andone, atacantul celor de la Brighton, riscă o suspendare drastică, după ce a lovit un adversar cu cotul în faţă, la meciul cu West Bromwich Albion din turul 4 al Cupei Angliei.

07 feb. 2019, 13:50
Lovitură DEVASTATOARE pentru Florin Andone. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ din Anglia: SUSPENDARE DRASTICĂ

Florin Andone l-a lovit pe Sam Field, în minutul 30 al partidei, dar incidentul nu a fost văzut de arbitrul Paul Tierney, nici de ceilalţi oficiali care au condus meciul. Specialiştii au ajuns la concluzia că românul merita cartonaşul roşu, astfel că federaţia engleză se poate autosesiza în acest caz şi ar putea să-l sancţioneze pe internaţionalul român.

Florin Andone, mărturisire cutremurătoare despre TRAGEDIA care i-a marcat VIAŢA. „Nu am vrut să joc. Mă deprimau fotbalul şi viaţa”

Florin Andone a înscris un gol în meciul câştigat de Brighton, miercuri, cu scorul de 3-1, în faţa lui West Bromwich, rejucare din turul patru al Cupei Angliei. Atacantul român, care a fost integralist, a marcat în minutul 82, celelalte goluri fiind reuşite de Murray (104 şi 117). Pentru West Bromwich Albion a înscris Bartley (77).

Golul marcat de Florin Andone: