Lovitură devastatoare pentru Gigi Becali. FCSB riscă să fie dezafiliată de FRF

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, cere FRF "să dispună măsuri urgente împotriva SC Fotbal Club FCSB SA", inclusiv excluderea din Liga 1 şi revenirea în competiţie a echipei de fotbal a Armatei.

04 nov. 2020, 05:35
Lovitură devastatoare pentru Gigi Becali. FCSB riscă să fie dezafiliată de FRF

Florin Talpan a solicitat FRF să pună rapid în aplicare deciziile instanțelor din România şi cere dezafilierea celor de la FCSB.

Juristul CSA Steaua cere „excluderea SC Fotbal Club FCSB SA din orice competiție europeană deoarece pe rea credință a fost inclusă în Liga 1 cu complicitatea Federației Române de Fotbal, dezafilierea SC Fotbal Club FCSB SA, dar și predarea locului în Liga 1 Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București întrucât SC Fotbal Club FCSB SA s-a afiliat Federației Române de Fotbal în mod fraudulos”.

Un nou scandal în fotbal: Florin Talpan dă în judecată LPF. „Veţi plăti! Nu veţi scăpa!”

„Vă reiterăm faptul că FCSB nu este continuatoarea și nu deține palmaresul echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei în 1987”, se arată în documentul FRF de către Florin Talpan.

CSA Steaua este lider în a patra serie din Liga 3, cu 22 de puncte după opt etape, la patru puncte distanță de locul secund, FCSB 2.