Lovitură devastatoare pentru Marian Godină. Sentinţă neaşteptată dată de instanţă

Marian Godină a pierdut procesul cu Inspectoratul de Poliție Brașov, în care solicitase să i se plătească drepturile salariale pentru perioada 2015-2020.

31 iul. 2020, 06:41
Lovitură devastatoare pentru Marian Godină. Sentinţă neaşteptată dată de instanţă

Marian Godină a aşteptat timp de doi ani o decizie, dar judecătorii i-au respins cererea în care solicita acordarea drepturilor salariale. În timp ce lui Marian Godină i-au respins cererea, în cazul unor alți polițiști judecătorii au considerat că aceștia merită să încaseze banii solicitați.

Marian Godină îl desfiinţează pe Selly. „Nu mi-ar plăcea ca al meu copil să îi fie fan”

„Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanţii  … în contradictoriu cu pârâtul Inspectoratul de Poliţie al judeţului Brasov. Obligă pârâtul să recalculeze drepturile salariale ale reclamanţilor prin raportare la nivelul maxim al acestor drepturi salariale acordate pentru aceeaşi funcţie, grad, gradaţie, vechime în muncă şi în specialitate, aceleaşi condiţii de studii şi de desfăşurare a activităţii, din cadrul instituţiei pârâtului, pentru perioada 05.07.2015-prezent. Obligă pârâtul să plătească reclamanţilor suma reprezentând diferenţe între nivelul salariilor obţinute şi nivelul maxim al salariilor stabilite pentru aceeaşi funcţie, grad, gradaţie, vechime în muncă şi în specialitate, aceleaşi condiţii de studii şi de desfăşurare a activităţii, din cadrul instituţiei pârâtului, pentru perioada 05.07.2015-prezent, actualizate cu indicele de inflaţie, precum şi dobândă legală calculată de la data scadenţei fiecărui drept salarial şi până la momentul plăţii efective. Respinge ca neîntemeiată cerere de chemare în judecată formulată de ceilalţi reclamanţi (n.r. – printre care și Marian Godină) în contradictoriu cu pârâtul Inspectoratul de Poliţie a Municipiului Braşov. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare”, este sentinţa instanţei.