Lovitură devastatoare primită de surorile Williams. Nepotul lor, în vârstă de 21 de ani, s-a sinucis

Nepotul a două dintre cele mai mari vedete ale tenisului feminin din secolul XXI, Serena și Venus Williams, s-a sinucis, potrivit unor informații transmise de Yahoo Sports.

16 feb. 2022, 21:00
Lovitură devastatoare primită de surorile Williams. Nepotul lor, în vârstă de 21 de ani, s-a sinucis

Alphonse Williams a murit pe 3 februarie, după ce a suferit o lungă perioadă de timp de probleme psihice, inclusiv tulburare bipolară și boala Peyronie. Acesta avea doar 21 de ani.

Alphonse locuia în Las Vegas și era nepotul lui Richard Williams, tatăl Serenei și al lui Venus. Sabrina Williams, care a fost fiica cea mare a lui Richard din prima căsătorie, a fost mama lui Alfonso. Astfel, Sabrina (57 ani) este practic sora vitregă a Serenei şi a lui Venus, Richard părăsindu-şi nevasta şi pe cei cinci copii când Sabrina avea doar opt ani.

Citeşte şi Serena Wiliams îl ironizează pe Ion Țiriac. „De la acel om bătrân, bătrân?”

De atunci, ea şi-a mai văzut doar de câteva ori tatăl, deoarece acesta a ignorat în mare parte prima sa familie.

Vorbind în exclusivitate pentru The Sun, Sabrina a spus: „Când fiul meu a încercat să-și pună capăt vieții, în urmă cu doi ani și jumătate, l-am rugat pe Dumnezeu să-l salveze și să-mi mai acorde puțin timp. Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile. Mi-a dat doi ani și jumătate, mai mult decât mă așteptam„.

Citeşte şi Serena Williams, reacție emoţionantă după ce Meghan Markle a anunțat că a vrut să se sinucidă. Ce spune despre prietena sa