Serena Williams, reacție emoţionantă după ce Meghan Markle a anunțat că a vrut să se sinucidă. Ce spune despre prietena sa

Serena Williams a reacţionat după ce Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle au acordat un interviu vedetei de televiziune Oprah Winfrey, în care prietena sa a mărturisit că a vrut să se sinucidă.

08 mart. 2021, 12:29
Serena Williams, reacție emoţionantă după ce Meghan Markle a anunțat că a vrut să se sinucidă. Ce spune despre prietena sa

Serena Williams, reacție după ce Meghan Markle a anunțat că a vrut să se sinucidă. Mai multe personalități au reacționat după dezvăluirile făcute de Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle, printre care și starul tenisului mondial, Serena Williams.

Serena Williams, prima reacție după ce Meghan Markle a anunțat că a vrut să se sinucidă

Meghan Markle a afirmat că au încercat-o gânduri de sinucidere din cauza presiunii mass-mediei, dar familia regală nu i-a dat voie să apeleze la servicii medicale de specialitate pentru a depăși faza sensibilă a vieții. Serena Williams, bună prietenă cu Meghan, a comentat declarațiile acesteia.

Meghan Markle vine cu dezvăluiri-bombă: „Pur și simplu am vrut să nu mai fiu în viață”. Familia regală a venit şi cu acuzaţii de rasism!

„Meghan Markle, prietena mea lipsită de egoism, îşi trăieşte viaţa şi oferă un exemplu de empatie şi compasiune. Mă învaţă în fiecare zi ce înseamnă cu adevărat să fii nobil. Cuvintele ei arată durerea şi cruzimea pe care le-a experimentat. Cunosc foarte bine sexismul şi rasismul folosite de insituţiile media pentru a defăima femeile şi persoanele de culoare şi încercarea lor de a ne minimiza, de a ne distruge şi de a ne demoniza. Avem obligaţia să condamnăm zvonurile nefondate din presa tabloidă. Consecinţele opresiunii sistematice asupra sănătăţii mintale sunt devastatoare şi adesea letale. Vreau ca fiica lui Meghan, fica mea şi fiica ta să trăiască într-o societate condusă de respect. Amintiţi-vă că esenţa spiritului este reprezentată de dragoste, bucurie, pace, suferinţă, bunătate, generozitate, credinţă, blândeţe şi autocontrol. Nu există nicio lege împotriva acestor lucruri”, a scris Serena Williams pe rețelele sociale.

Meghan Markle şi Prinţul Harry aşteaptă al doilea copil. Ducii de Sussex au dezvăluit sexul bebeluşului. „Ce putem cere mai mult?”

Billie Jean King, fostă jucătoare de tenis, a precizat și ea după ce a aflat de tendințele suicidale ale lui Meghan Markle: „Printre dezvăluirile făcute de Meghan şi Harry în acest interviu se află şi lupta lui Meghan pentru a-şi apăra sănătatea mintală. Sper că sinceritatea ei va duce la mai multă acceptare şi la mai mult ajutor pentru toţi oamenii care au nevoie de astfel de lucruri”.