Lovitură dură pentru Ana Morodan. Cum a fost sancţionată „Contesa digitală”, după ce a fost prinsă băută şi drogată la volan

Lovitură dură pentru Ana Morodan. Cea supranumită "Contesa digitală" este implicată într-un scandal monstru după ce a fost prinsă, zilele trecute, băută şi drogată la volan. Mai mult decât atât, avea şi permisul de şoferi suspendat.

01 apr. 2023, 13:32
Lovitură dură pentru Ana Morodan. Cum a fost sancţionată „Contesa digitală”, după ce a fost prinsă băută şi drogată la volan
Lovitură dură pentru Ana Morodan

Lovitură dură pentru Ana Morodan. După ce a fost audiată la poliţie, influenceriţa a declarat că nu conţine droguri, ci că a luat doar niște pastile pentru depresie, recomandate de medic. După ce s-a ales cu trei dosare penale, blondina a rămas şi fără emisiunea de la Antena Stars.

Lovitură dură pentru Ana Morodan

Ana Morodan mai primeşte o lovitură, nu va mai avea emisiunea de la Antena Stars. Șefii „Contesei digitale” nu au comentat deocamdată nimic în spațiul public, însă au luat decizia de a-i scoate emisiunea de pe post.

Mai exact, miercuri, 29 martie 2023, emisiunea Anei Morodan nu a mai fost difuzată, deși nu a fost scoasă din grila de programe.

Citeşte şi: Momentul în care Ana Morodan este oprită de polițiști, în trafic. Imaginile sunt halucinante! Prima reacție: „Să nu vă lăsați seduși de celebritate”

Ana Morodan a fost prinsă de poliție de două ori în aceeași zi. Prima oară cu substanțe stupefiante, iar seara cu permisul suspendat. Acum are dosar penal pentru trei infracțiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante și refuzul recoltării de probe biologice.

Eliberată din arest, Ana Morodan a venit cu un prim mesaj pentru fani. Influencerița a ajuns în spatele gratiilor după ce a produs un accident în timp ce fugea de poliție, care a vrut să o oprească pentru un control de rutină. Oamenii legii au constatat că Morodan conducea beată și drogată, însă vedeta susține că ia somnifere și că acestea conțin substanțe similare drogurilor.

Pentru copiii și tinerii care mă urmaresc și care visează să fie si ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită!

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău, că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mult mai rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită.

 Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângîie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie de mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind bânzi cu cel care a greșit, îl ajutăm să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, a transmis Ana Morodan.