Lovitură DURĂ pentru familia Elodiei Ghinescu, în războiul pentru custodia fiului lui Cioacă

Război în instanţă pentru copilul Elodiei. La termenul de luni, Judecătoria Piteşti a decis să îl audieze din nou pe băiat săptămâna viitoare. Asta după ce el ar fi spus că nu îşi aminteşte despre buncia lui, mama Elodiei.

RomaniaTV.net
23 mart. 2015, 13:36
Lovitură DURĂ pentru familia Elodiei Ghinescu, în războiul pentru custodia fiului lui Cioacă

Familia Elodiei Ghinescu şi rudele lui Cristian Cioacă se luptă în continuare în instanţă pentru custodia copilului avocatei şi al poliţistului, în condiţiile în care acesta din urmă este încarcerat, după ce a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru uciderea soţiei sale.

Luni, la Judecătoria Piteşti a avut loc un nou termen în procesul pentru custodia lui Patrick Cioacă, fiul lui Cristian Cioacă şi al Elodiei Ghinescu. Judecătorii au stabilit un nou termen în proces, pentru data de 6 mai, dar avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, a cerut un termen intermediar la care să fie audiat copilul, după ce acesta ar fi declarat că nu şi cunoaşte bunica maternă, informează România TV.

Citeşte şi Controverse ULUITOARE în cazul dispariţiei Elodiei. Ce nu au spus anchetatorii

Crina Radu spune că are dovezi că băiatul şi-a întâlnit bunica maternă şi că le va prezenta la termenul intermediar, fixat de instanţă pentru data de 3 aprilie.

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a reuşit cu greu să-şi viziteze nepotul după dispariţia fiicei sale, iar ultima oară l-a văzut acum câteva luni. Familia surorii fostului poliţist Cristian Cioacă, care îl are în grijă pe Patrick, nu îşi dă acordul pentru vizite din partea familiei Elodiei.

Mărturia cutremurătoare a mamei Elodiei: „Este o situaţie foarte urâtă”