Lovitură DURĂ pentru Ionuţ Dolănescu. Fratele său îl acuză de afaceri cu DROGURI

Războiul dintre fiii regretatului Ion Dolănescu este departe de sfârşit. Dragoş Dolănescu îl acuză pe Ionuţ Dolănescu că ar fi făcut afaceri cu droguri în perioada în care a fost plecat în Australia.

RomaniaTV.net
21 feb. 2015, 09:42
Lovitură DURĂ pentru Ionuţ Dolănescu. Fratele său îl acuză de afaceri cu DROGURI

Ionuţ Dolănescu primeşte o lovitură dură din partea fratelui său, Dragoş, cu care se războieşte pe averea tatălui.

Dragoş Dolănescu a intrat în direct prin telefon la emisiunea „Agentul VIP” şi a vorbit despre presupusele afaceri cu droguri pe care fratele său le-ar fi făcut în Australia.

„E un lucru pe care îl ştiu foarte multe persoane. Ionuţ mereu se dădea mare, când bea. Pentru noi, ca familie, mai ales pentru tata, a fost foarte dificil. Nişte prieteni au venit din Australia şi i-au spus lui tata cu ce se ocupa Ionuţ acolo. Tata a suferit enorm la momentul respectiv. A fost o lovitură aşa de grea, că tata n-a vorbit o săptămână, iar la scurt timp a făcut infarct. A făcut o depresie. Tata a fost şi mama şi tată pentru Ionuţ. În 1999 a venit şi l-am întrebat şi el mi-a confirmat că cu asta se ocupa. De-a lungul anilor, a confirmat mai multor oameni cu ce se ocupa. El se laudă cu femeile cu care a fost, îi place să râdă de bărbaţii cu femeile cărora a avut relaţii. M-a ameninţat să am grijă ce vorbesc. Abia aştept să mă dea în judecată”, a adăugat el.

„Dacă mi se întâmplă mie sau copiilor mei ceva, îi transmit lui Ionuţ că îl fac direct responsabil”, a mai spus fratele lui Ionuţ Dolănescu.

Dragoş susţine că totul se întâmpla în anul 1999 şi este vorba despre afaceri cu heroină şi a precizat că nu a vorbit până acum pentru că a vrut să o protejeze pe mama lui Ion Dolănescu, trecută în nefiinţă în septembrie 2014, scrie spynews.ro. „Cred că Maria Ciobanu ştie despre asta, dar nu am vorbit niciodată despre asta. Leontina l-a luat pe Ionuţ din Australia şi l-a adus la Paris ca să-l îndepărteze de lumea aceea”, a încheiat Dragoş Dolănescu.