Lovitură dură pentru Oana Matache. Secretul a ieșit la iveală: „Cine nu are probleme?!”

Lovitură dură pentru Oana Matache. Familia Deliei nu trece prin momente tocmai plăcute în această perioadă și asta pentru că Oana a făcut câteva alegeri neînțelese de apropiați.

29 mart. 2023, 12:39
Lovitură dură pentru Oana Matache. Secretul a ieșit la iveală: „Cine nu are probleme?!”
Lovitură dură pentru Oana Matache

Lovitură dură pentru Oana Matache. De când s-a cuplat cu Radu Siffredi, așa cum se autointitulează tânărul pe rețelele sociale, problemele se țin lanț de sora Deliei. Se pare că ar fi într-un mare impas financiar, care nu îi mai permite să își plătească nici chiria.

Citește și: Oana Matache și Radu Siffredi au făcut show pe străzile din București. Cum au fost surprinși, după ce bărbatul a vrut să demonstreze că nu consumă substanțe interzise

Lovitură dură pentru Oana Matache

Oana Matache nu mai este booking-managerul Deliei și nici nu o mai însoțește pe aceasta la evenimente, astfel că robinetul artistei, care-i asigura surorii sume de bani consistente, s-a oprit. În aceeași măsură, fostul partener de viață al Oanei se ocupă acum doar de întreținerea celor doi copii, iar Oanei nu-i rămân bani pentru diverse alte lucruri.

Gina Matache a recunoscut problemele financiare ale fiicei sale. „Cine nu are probleme financiare în ziua de astăzi?! Mai multe detalii despre acest subiect o să scriu pe pagina mea de socializare”, a spus Gina Matache, pentru Cancan.ro.

Decizie radicală luată de Oana Matache şi Radu Siffredi

Oana Matache și Radu Siffredi au găsit soluția pentru a se iubi în liniște. Oanei Matache nu-i pasă de gura lumii și vrea cu orice preț să rămână cu rockerul. Sfaturile mamei sale, Gina Matache, nu valorează nimic în fața unei asemenea povești.

Cu ceva timp în urmă, Radu Siffredi spunea că nu va mai intra live cu internauții, pentru că vrea să se liniștească. A trecut perioada tulbure și iată că și-a făcut din nou apariția pe Twich, unde și-a anunțat prietenii din online că, alături de Oana, au luat o decizie.

Nu vor mai vorbi despre copiii acesteia și nici nu-i vor mai expune. E soluția găsită de cei doi să-și trăiască iubirea așa cum vor și totodată să închidă și gura cârcotașilor. Drept urmare, cei doi s-au sărutat în direct și mai deciși ca niciodată să le dea peste nas tuturor și să demonstreze că iubirea învinge tot.

Sora Deliei Matache a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii făcute într-un magazin de îmbrăcăminte și accesorii vintage, aflat în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Carol, lângă Universitate. Cei doi s-au fotografiat în timp ce explorau magazinul cu articole de îmbrăcăminte retro și au împărtășit momentul pe Instagram.