Lovitură dură primită de Meghan Markle! Dată în judecată de sora vitregă! ”Vinde povești false tabloidelor”

Scandal de proporții în familia Megan Markle și a prințului Harry. Samantha Markle a dat-o în judecată pe sora ei vitregă din cauza minciunilor spuse în timpul interviului acordat în urmă cu un an lui Oprah Winfrey. Aceasta susţine că Meghan face spectacol pentru tabloide.

04 mart. 2022, 19:25
Lovitură dură primită de Meghan Markle! Dată în judecată de sora vitregă! ”Vinde povești false tabloidelor”

Meghan Markle este chemată în faţa instanţei de sora ei, Samantha. Soția prințului Harry este acuză de calomnie. Samantha Markle pretinde de la sora ei vitregă suma de  75.000 $, reprezentând cheltuielile de judecată şi onorariul avocaţilor, informează New York Post.

Samantha spune că afirmaţia că Meghan a fost nevoită să muncească de la vârsta de 13 ani pentru a se întreţine este o minciună sfruntată şi că sora ei mai mică este avidă de publicitate şi vinde poveşti tabloidelor.

CITEȘTE ȘI: “Secretul” lui Meghan Markle! Ce mănâcă fosta ducesă pentru a-și menține silueta

”Defăimarea constă în faptul că reclamanta nu ar fi avut nici cea mai mică legătură cu sora ei, Meghan, că ar fi fost străine complet una de cealaltă şi că reclamanta şi-ar fi realizat cariera profesională vânzând poveşti false tabloidelor şi posturilor de televiziune, ţinând cont că nu ştie nimic despre copilăria pârâtei”, se arată în documentele înaintate judecătorului.

Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan Markle

CITEȘTE ȘI: Donald Trump o desfiinţează pe Meghan Markle, Ducesa de Sussex. „L-a folosit pe Prinţul Harry într-un mod îngrozitor şi e lipsită de respect faţă de regină”

Avocatul lui Meghan Markle, Michael Kump a declarat că: ”Aceasta nu vrea să comenteze acest proces fără temei şi absurd pentru că este continuarea unui comportament tulburat. Aşa că îi vom acorda minimum de interes, după cum merită”.