Lovitură gravă pentru Ioana Tufaru. Soţul ei abia se mai mişcă. Nu se ştie dacă va putea participa la botezul fiului lui FOTO

Barbatul a fost nevoit sa-si ia concediu medical pentru ca are dureri ingrozitoare de coloana si abia se mai poate misca, iar la medic nu a reusit sa ajunga deocamdata. Pana cand partenerul va prinde curajsa mearga la doctor, fiica Andei Calugareanu este cea care face tot posibilul sa-i atenueze durerea. De cateva ori pe zi, Ioana ii face masaj viitorului sot, cu un gel special conceput pentru afectiuni ale oaselor.

15 sept. 2016, 08:18
Lovitură gravă pentru Ioana Tufaru. Soţul ei abia se mai mişcă. Nu se ştie dacă va putea participa la botezul fiului lui FOTO

„Nu stiu ce sa mai fac…O sa ma duc mai des la biserica, sa ma rog, pentru ca atragem necazurile pe banda rulanta in ultima vreme. Ionut nu se mai duce la munca, e in concediu medical, pentru ca il doare rau coloana. Mi-e o mila de el, saracul…Ii fac eu masaje cu gel, dar trebuie sa ajungem neaparat la medic ca cine stie ce se poate intampla?”, se plangea Ioana acum o saptamana, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Ioana Tufaru îşi va boteza în sfârşit băieţelul. Nu o să-ţi vină să crezi cine este naşa

Intre timp, situatia s-a inrautatit, Ionut avand zilnic perioade de cateva zeci de minute in care nu se poate misca din cauza durerilor.

„Nici nu mai stiu ce sa fac mai intai. Trebuie sa ii pregatesc masa lui Luca, sa il imbrac, sa ii fac frectii lui Ionut care abia se mai misca, saracul. In ultima saptamana starea lui s-a inrautatit. Simte niste junghiuri cumplite. Sper sa poata sa stea in picioare, la botez”, a povestit Ioana.