Lovitură grea pentru FC Vaslui. Wesley, suspendat patru meciuri de UEFA

Wesley, golgheterul Vasluiului, plăteşte scump gestul necugetat din meciul cu Sporting Lisabona, din Europa League. FC Vaslui speră însă să obţină reducerea pedepsei la apel.

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 12:18
Lovitură grea pentru FC Vaslui. Wesley, suspendat patru meciuri de UEFA

Atacantul formaţiei FC Vaslui, Wesley Lopez, a fost suspendat patru meciuri în cupele europene, după cartonaşul roşu primit în minutul 38 al partidei cu Sporting Lisabona, din Europa League. Brazilianul a fost eliminat pentru că a lovit un adversar fără minge.

Antrenorul Viorel Hizo spune că se aştepta la o suspendare atât de mare, dar este totuşi de părere că ar fi trebuit luat în calcul şi faptul că a fost provocat de cel pe care l-a lovit. „Este o pierdere grea pentru noi pentru că Wesley este un jucător care-şi aduce aportul şi are un rol determinant la finalizare. La câte avem, cu jucători accidentaţi şi fără drept de transferuri, asta ne mai lipsea”, a declarat antrenorul Viorel Hizo.

Conducerea FC Vaslui a contestat la UEFA decizia Comisiei de Disciplină, invocând circumstanţe atenuante, având în vedere că a fost provocat de adversar, care l-a înjurat şi l-a şi lovit cu mâna peste cap. Cei de la Vaslui speră că sancţiunea va fi redusă la două etape de suspendare, cea minimă prevăzută de regulament în cazul eliminărilor directe.