Lovitură grea pentru PPDD: Aproape toţi senatorii lui Diaconescu vor trece la UNPR VIDEO

Liderul de grup al senatorilor PPDD, Haralambie Vochiţoiu, a declarat, pentru România TV, că el şi majoritatea colegilor săi vor trece la UNPR. Anunţul va fi făcut oficial în plenul Senatului, în cursul zilei de luni.

RomaniaTV.net
28 ian. 2014, 10:29
Lovitură grea pentru PPDD: Aproape toţi senatorii lui Diaconescu vor trece la UNPR VIDEO

„UNPR este un proiect politic tânăr, viguros şi cu oameni serioşi. Mandatul de senator nu este proprietatea mea personală, ci a celor 13.000 de oameni care m-au votat”, a declarat Haralambie Vochiţoiu.

Acesta şi-a motivat decizia prin faptul că alegătorii îi cereau sprijinul în diverse chestiuni, iar de la UNPR a primit garanţii că, măcar parţial, aceste probleme vor fi soluţionate.

Haralambie Vochiţoiu a evitat să precizeze numărul exact al senatorilor care vor trece cu el de la PPDD în grupul PSD-UNPR, precizând însă că majoritatea celor 7 membri ai grupului PPDD vor lua această decizie.

În urma ultimului val de racolări făcut de grupul PSD-UNPR, grupul senatorial al PPDD se va desfiinţa, fapt ce va duce la pierderea avantajelor apartenenţei la un grup: sală de grup proprie, reprezentare în Biroul Permanent al Senatului ş.a.