Lovitură grea pentru Simona Gherghe. Ce se întâmplă cu marea finală de la emisiunea Mireasa, prezentată de vedetă

Simona Gherghe și echipa de la Mireasa se confruntă cu o situație fără precedent. Un sondaj apărut în mediul online dă peste cap Antena 1.

11 dec. 2023, 23:53
Lovitură grea pentru Simona Gherghe. Ce se întâmplă cu marea finală de la emisiunea Mireasa, prezentată de vedetă
Mireasa, emisiunea prezentată de Simona Gherghe, boicotată de telespectatori

Simona Gherghe și echipa de la Mireasa se confruntă cu un val de hate pe rețelele sociale. Un sondaj recent dezvăluie că telespectatorii au de gând să boicoteze marea finală. Ultima gală va avea loc pe 22 decembrie 2023, la ora 14, la Antena 1.

Pagina de Instagram Viperele Vesele i-a consultat pe fanii emisiunii moderată de Simona Gherghe și Gabriela Cristea la Antena Stars în legătură cu finala. Se pare că teșespectatorii, în urma numeroaselor controverse apărute despre concurenți show-ului de-a lungul acestui sezon, au decis să nu se mai uite la finală.

Citește și: Simona Gherghe şi-a deschis sufletul, anunţ după 6 ani de căsnicie. Relaţia cu Răzvan Săndulescu, în impas din cauza copiilor

Sondajul, la care au participat peste 10.000 de oameni, realizat pe o pagină web, arată că 45% dintre telespectatorii fideli ai reality-show-ului vor boicota finala. Dintre cei care se vor uita, 32% vor susțin cuplul format de Bianca și Robert. 24% preferă cel format de Ana și Daniel.

Acum, rămânde de văzut dacă, așa cum spun Viperele Vesele, telespectatorii se vor ține de cuvânt. Pagina de Instagram a publicat o serie de informații neștiute despre participanții din emisiune.

„Având în vedere faptul că noi, Viperele Vesele, ducem o luptă permanentă împotriva promovării elementelor infracționale și imorale la TV, drept modele pentru tineri, variantele de susținere pe care le-am putea avea în finala din 22.12.2023 a acestei emisiuni sunt limitate.

Doar două cupluri, Bia-Robert și Ana-Daniel, au un trecut suficient de curat, cât să fie demne de susținerea comunității noastre. Pe de altă parte, producătorii emisiunii au dus și ei în acest sezon o luptă împotriva aflării adevărului în privința trecutului glorios al concurenților.

Această luptă înverșunată a producătorilor s-a evidențiat prin interzicerea scrisorilor însoțite de dovezi pe care noi le-am trimis la Buftea, prin materialele difuzate. Materiale cu tentă vizibilă de promovare a unor elemente imorale, în detrimentul celor morale. Și, în definitiv, printr-o poziție de protejare a cuplului Madi-Sergiu”, este mesajul postat de Vipere.

Citește și: Mesajul postat de Simona Gherghe înainte de Crăciun: „Am pierdut, prieteni, ceva atât de important…”

Prin urmare, show-ul realizat de Simona Gherghe s-ar putea afla pe buza prăpastiei chiar în ziua marii finale. „În urma sondajului prin care membrii comunității Viperele Vesele și-au manifestat opțiunea pentru finala sezonului 8 s-a decis boicotarea finalei! Nu votăm în această finală! Nu dăm niciun vot, nici prin SMS, nici pe platformă, nici pe aplicație. Nu urmărim la tv sau pe Antena Play finala emisiunii Mireasa”, completează Viperele Vesele.