Mesajul postat de Simona Gherghe înainte de Crăciun: „Am pierdut, prieteni, ceva atât de important…”

Simona Gherghe pune foarte mult accent pe relația sa cu fanii. Aproape că nu trece zi în care vedeta să nu comunice cu ei prin intermediul rețelelor sociale.

05 dec. 2023, 14:53
Mesajul postat de Simona Gherghe înainte de Crăciun: „Am pierdut, prieteni, ceva atât de important…”

Simona Gherghe i-a luat pe toți prin surprindere cu cea mai recentă postare. Mesajele optimiste au fost înlocuite de câteva rânduri triste, care i-au pus pe toți pe gânduri.

Sinceră și asumată ca de obicei, Simona Gherghe a recunoscut că această perioadă îi lasă un gust amar. În ciuda faptului că este cea mai frumoasă lună din an, prezentatoarea de la ”Mireasa” nu simte nimic special.

Gabriela Cristea, pusă la zid de fani, după ce a ales un brad de designer: „Absolut nici un farmec nu are, ăsta nu e spiritul de Crăciun”
Vedeta este extrem de îngrijorată de faptul că spiritul sărbătorilor s-a pierdut. Nimeni nu mai pune accent pe tradiției, iar ”vinovat” pentru asta este ritmul alert al vieții cotidiene.

Vedeta de la Antena 1 a sesizat faptul că, în goana după anumite lucruri, uităm să mai prețuim ceea ce este cu adevărat important. Iar acum, mai mult ca niciodată, am pierdut esența lucrurilor care dau magia sărbătorilor.

Atmosfera tristă domnește și acasă la Simona Gherghe, chiar dacă are doi copii. Cei mici insistă de zile bune să împodobească bradul, dar vedeta amână constant asta.

Când eram mica, tradiția era să împodobim pomul în Ajun. Cred că ce se întâmplă, în zilele noastre, are legătură cu ritmul ăsta nebun al vieții. Parcă ne e teamă să nu ratăm momente, ne e teamă că trăim așa, pe repede înainte. Am pierdut, prieteni, ceva atât de important: TIHNA!”, a scris vedeta pe social media.

Până acum, prezentatoarea de la ”Mireasa” a făcut tot ce i-a stat în putiință pentru ca tradiția să rămână vie în familia sa. Pentru ea, spiritul sărbătorilor este extrem de important și asta vrea să îi învețe și pe copiii ei.

Citește și: Dorian Popa promite că nu se mai droghează: „Dacă o fac, Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât până acum”

Din păcate, modernismul și-a spus cuvântul, în ciuda tuturor eforturilor depuse de ea. Simona Gherghe recunoaște că îi este dor de tradițiile din copilăria ei, mai ales de momentele în care primea colindători.

Acum, sărbătorile nu mai sunt la fel de magice pentru ea. Însă, vedeta de la Antena 1 face tot posibilul pentru ca cei doi copii ai ei să se bucure din plin de Crăciun și nu numai.