Lovitură pe piața media din România. Apare un nou post generalist: va avea programe de top

Dogan Media International, proprietarul Kanal D, a obţinut aprobarea CNA pentru preluarea licenţei audiovizuale pentru Bucureşti TV, un post de televiziune generalist cu difuzare HD, inclus în lista must carry a operatorilor de cablu din România. 

10 nov. 2022, 16:14
Lovitură pe piața media din România. Apare un nou post generalist: va avea programe de top
Lovitură pe piața media din România. Apare un nou post generalist: va avea programe de top

Lovitură pe piața media din România. Bucureşti TV urmează să devină Kanal D2, au anunţat reprezentanţii Dogan Media International. În aceeaşi şedintă, Dogan Media International a obţinut aprobarea CNA şi pentru preluarea de noi licenţe audiovizuale pentru Radio Impuls, care îsi extinde reţeaua şi va fi auzit în curând şi la Ploiesti, Câmpina, Sinaia, Alba Iulia şi Câmpeni, scrie Pagina de Media.

„Kanal D2 şi noile licenţe Radio Impuls reprezintă un pas strategic pentru Dogan Media International în misiunea noastră de a adăuga valoare pieţei media din România. Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi nu numai, şi ne dorim să facem multe lucruri extraordinare în continuare. Vom aduce un suflu nou pe piaţa media din România şi, în acelaşi timp, vom oferi publicului produse de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale Dogan Media International – TV, Radio şi Digital”, a declarat Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls.

Citeşte şi: Cu ce post TV poate semna Mihai Bendeac după plecarea de la Antena 1. Ar fi bomba anului pe piaţa media!

Kanal D2 vizează structura generală a audienței la nivel național. Noul post TV își propune să atragă un public variat și echilibrat din punct de vedere socio-demografic şi va difuza mai multe tipuri de seriale, dar și filme artistice. Iată ce gen de producții se vor regăsi în grila noului post Kanal D2: seriale de epocă; seriale de dramă; seriale de acțiune; filme artistice; filme și seriale românești de comedie.

Citeşte şi: Grila nouă DIGI TV. Pe ce poziţii ale telecomenzii sunt posturile tale favorite LISTA CANALELOR

Astfel, pe Kanal D2 vor fi difuzate seriale precum Hercai, cu Ebru Șahin, Bahar: Viață furată, cu Keremcem, Doctorul minune și Suleyman Magnificul, cu Meryem Uzerli și Halit Ergenç. De asemenea, pe noul post TV de la noi vor putea fi urmărite și producțiile Love in Chains, Medici: The Magnificent, Dying of the light, The Runner, Cleaner, Wake up.