Cu ce post TV poate semna Mihai Bendeac după plecarea de la Antena 1. Ar fi bomba anului pe piaţa media!

Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1 după un conflict cu producătorii emisiunii iUmor, fiind deja înlocuit în juriu de Costel Bojog. Actorul este gata să semneze cu marele rival, Pro TV!

30 sept. 2022, 20:41
Cu ce post TV poate semna Mihai Bendeac după plecarea de la Antena 1. Ar fi bomba anului pe piaţa media!

Cu ce post TV poate semna Mihai Bendeac după plecarea de la Antena 1. Mihai Bendeac ar putea semna cu Pro TV și să ocupe un loc în juriul emisiunii „Românii au talent”. Actorul s-ar afla deja la tratative pentru a-și negocia rezilierea contractului cu Antena 1, scrie Cancan.

Mihai Bendeac aruncă bomba despre plecarea de la iUmor. Actorul nu vrea să mai audă de Antene

Nu este prima dată când controversatul actor primește o ofertă din partea trustului din Strada Pache Protopopescu. De altfel, Mihai Bendeac a fost ofertat în 2021, când Florin Călinescu a demisionat de la Pro TV, iar scaunul său de jurat rămăsese vacant. Actorul a refuzat, atunci, oferta, din cauza contractului pe care-l avea cu Antena 1. însă acum ar putea reconsidera oferta celor de la „Românii au talent”.

Cine i-a luat locul lui Mihai Bendeac în juriul iUmor. „Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo” FOTO

„Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă”, a mai precizat actorul despre viitorul său ca apariții pe micile ecrane în postura de jurat al show-ului de la Antena 1. Întrebat dacă va mai fi văzut la Antena 1 de telespectatori, Mihai Bendeac a răspuns categoric: „Nu!”.