Lovitură pentru Becali: Gnohere nu va ajunge nici în iarnă la Steaua

Harlem Gnohere a fost exilat timp de două săptămâni la echipa a doua și a revenit de două meciuri la Dinamo, dar fără realizări și fără a reuși să facă nimic pentru a evita înfrângerile "câinilor" cu Botoșani (1-2) și Craiova (1-2).

21 oct. 2016, 06:43
Lovitură pentru Becali: Gnohere nu va ajunge nici în iarnă la Steaua

Steliștii susțin că atacantul francez a semnat deja cu ei și că urmează ca din iarnă să ajungă sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, dar Mircea Rednic, antrenorul care l-a adus la Dinamo, infirmă aceste vești și susține că Gnohere are ofertă de la o echipă din a doua ligă engleză.

Mai mult, „Puriul” spune că fotbalistul în vârstă de 28 de ani nu-și va prelungi nici contractul cu roș-albii, fiind dezamăgit de tratamentul de care a avut parte.

„Bizonul nu prelungește cu Dinamo. Nici n-a semnat cu Steaua, nici vorbă de așa ceva. Bizonul are oferte din străinătate. Și acum e o echipă din Anglia, din liga a doua, care îi oferă un contract foarte bun, deci în niciun caz nu va rămâne în țară, după părerea mea”, a declarat Mircea Rednic.

„În momentul de față, el se concentrează pe joc. E un pic dezamăgit de felul cum s-au comportat, pentru că nu i-a fost ușor în perioada aia să fie trimis la echipa a doua. Să joci în Liga a 3-a nu-i ușor. Sper să treacă peste momentul ăsta, să se pregătească, să dea goluri, pentru că e bine și pentru el, și pentru club”, a mai spus fostul antrenor al lui Dinamo.

40 de meciuri și 16 goluri are Harlem Gnohere în Liga 1, unde până acum a jucat numai pentru Dinamo. În acest sezon are 4 reușite în 9 partide.