Lovitură pentru Dragnea. Judecătorul din cazul Belina îi cheamă ca martori pe Vasile Dâncu şi pe şefii Tel Drum

Judecătorul din dosarul Belina a anunțat marți martorii ce vor fi chemați pentru a da declarații în instanţă, iar pe listă se află fostul vicepremier Vasile Dâncu, dar și mai mulți administratori ai companiei Tel Drum.

RomaniaTV.net
10 mart. 2020, 14:13
Lovitură pentru Dragnea. Judecătorul din cazul Belina îi cheamă ca martori pe Vasile Dâncu şi pe şefii Tel Drum

Administratorii Tel Drum va trebui să explice cum se face că Liviu Dragnea folosea intens perimetrul insulei, inclusiv pentru aterizarea elicopterului cu care ajungea în zonă, informează Stiripesurse.ro.

Persoanele din conducerea Tel Drum vor fi puse să explice dedesubturile unor fapte la vedere și dacă exista o legătură între Dragnea și compania Tel Drum.

Un alt aspect pe care va trebui să îl clerifice este cum a ajuns compania să aibă proprietăți pe insula Belina și, în general, cum s-a făcut trecerea regiunii din administrarea de către Apele Române în cea a Consiliului Județean Teleorman.

Astfel, Vasile Dâncu, ar urma să dea declarații în 24 martie, în vreme ce primii martori de la Tel Drum vor fi chemați pe 7 aprilie.

În dosar au mai dat declarații până în prezent gardienii insulei, de la firma contractată pentru a nu lăsa persoanele care nu au legătură cu Tel Drum să intre în perimetru, dar și doi piloți de elicopter care îl aduceau pe Liviu Dragnea și pe invitații săi pe insulă.

Citeşte şi: Se închid creşele din Bucuresti! După şcoli urmează să stea acasă şi cei mici! Care este situaţia pe fiecare sector