Lovitură pentru Florin Pastramă! Soţul lui Brigitte Sfăt a ajuns la sapă de lemn şi e vânat de executori

Publicat: Joi, 21 Noiembrie 2019 10:44 // Actualizat: Joi, 21 Noiembrie 2019 10:44 // Sursa: romaniatv.net

Florin Pastramă a ajuns pe "lista neagră" a datornicilor. Executorii îi vânează conturile și bunurile  soţului lui Brigitte Sfăt.

Foto: viva.ro

Potrivit unor surse din mediul judiciar citate de cancan.ro, Florin Pastramă, împreună cu alte cinci persoane din familia sa, printre care se numără și fratele lui, Relu, a fost acționat în judecată de o unitate bancară de la care ar fi contractat un credit. Motivul acţiunii, care se află pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, vine ca urmare a neachitării la timp a datoriilor către creditor.

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, anunţ neaşteptat după cinci luni de căsnicie. Decizia a fost luată de comun acord

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 București s-au pronunțat în acest caz şi au admis cererea de executare silită a celor șase debitori din "clanul" Pastramă. 

"Soluția pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, pentru toate obligaţiile prevăzute de titlul executoriu, în vederea realizării drepturilor creditorului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Executarea silită se va putea realiza simultan ori succesiv, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege. Încuviinţarea executării silite produce efecte pe întreg teritoriul ţării.

Încuviinţarea executării silite se extinde şi asupra titlurilor executorii care se vor emite de executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate. Fără cale de atac. Soluţionată în camera de consiliu şi pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei", se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2 București.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Florin Pastrama sechestru Florin Pastramă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
09 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H