LOVITURĂ pentru Gigi Becali. Ce a făcut fiica lui cea mare l-a DEZAMĂGIT crunt. „Au avut discuţii APRINSE”

Relaţia dintre Gigi Becali şi fiica sa Teodora scârţâie serios. Patronul Stelei este supărat foc că Teodora nu l-a ascultat şi nu s-a înscris la facultatea dorită de el. Tânăra a trecut peste dorinţa tatălui şi urmează cursurile Academiei de Ştiinţe Economice.

05 oct. 2014, 08:00
LOVITURĂ pentru Gigi Becali. Ce a făcut fiica lui cea mare l-a DEZAMĂGIT crunt. „Au avut discuţii APRINSE”

Săptămâna care tocmai se încheie a adus mari emoţii în familia lui Gigi Becali, fiica cea mare a latifundiarului, Teodora, începând facultatea, ea fiind studentă la ASE. În ciuda faptului că reușita studentei de 19 de ani a fost sărbătorită în sânul familiei, Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de alegerea fetei sale. „Au avut discuții puțin mai aprinse în privința alegerii, chiar dacă Becali este mândru de performanțele Teodorei. Este supărat că nu a fost ascultat”, au precizat sursele din anturajul lui Becali, citate e fanatik.ro.

Citeşte şi BANCUL ZILEI: Se mărită fata lui Gigi Becali

Nemulţumirea lui Gigi Becali vine din faptul că ar fi dorit ca fata sa cea mare să urmeze Facultatea de Drept „A încercat să o convingă ba cu un cadou, ba cu un sfat, dar nu a reușit. Iar asta l-a supărat. Toți îl știu că e o fire mai temperamentală”, au mai spus apropiații finanţatorului Stelei.

Gigi Becali, DECLARAŢII BOMBĂ în faţa INSTANŢEI. Ce le-a spus judecătorilor VIDEO