LOVITURĂ pentru Gigi Becali, interzis pe încă un stadion. „Pe bani publici nu o să facă fiecare ce vrea el!”

Stadionul "Arcul de Triumf" va fi trecut sub administrarea Federaţiei Române de Rugby după reconstrucţie şi va fi destinat exclusiv rugby-ului. Spre dezamăgirea patronului de la FCSB, Gigi Becali, care declarase în urmă cu o săptămână că ar dori ca echipa sa să joace meciurile de pe teren propriu pe această arenă.

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 15:52
LOVITURĂ pentru Gigi Becali, interzis pe încă un stadion. „Pe bani publici nu o să facă fiecare ce vrea el!”

Marţi, senatul a adoptat, în plen, propunerea legislativă prin care administrarea Stadionului Naţional „Arcul de Triumf”, după reconstrucţie, va trece de la Ministerul Tineretului şi Sportului la Federaţia Română de Rugby.

Votul s-a realizat telefonic, iar senatorii au votat: 85 „pentru”, 30 „împotrivă” şi 17 „abţineri”. Intervenţia legislativă este argumentată în expunerea de motive prin faptul că baza sportivă din cadrul Stadionului „Arcul de Triumf” este principalul loc în care se desfăşoară sesiunile de pregătire centralizată şi competiţiile sportive de rugby fiind firesc să fie dată spre administrare federaţiei de resort.

Gigi Becali a reacționat dur și spune că nu este de acord cu această decizie și că nici Răzvan Burleanu, președintele FRF, nu va accepta.

„Nu știu ce s-a votat în Senat, dar pe bani publici nu o să facă fiecare ce vrea el! Văd că Florin Talpan ne interzice în Ghencea, iar Petrache ăla spune că se joacă doar rugby la Arcul de Triumf. Fotbal de ce nu se joacă? Îl fac doar pentru antrenamente? Nu mai înțeleg nimic! Eu nu cred că lui Burleanu îi va conveni acest lucru”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Citeşte şi: CSA Steaua a solicitat să i se acorde locul de baraj pentru promovarea în Liga 3