LOVITURĂ pentru Liviu Dragnea. Fostul şef PSD, afectat de restricţii impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului

Liviu Dragnea nu mai poate primi vizite conjugale în închisoare de la iubitei lui, Irina Tănase, după intrarea în vigoare a unui decret referitor la măsuri de siguranță în contextul epidemiei de coronavirus în penitenciarele din România, potrivit stirilekanald.ro. Hotărârea este valabilă pentru penitenciarele din toată țara.

RomaniaTV.net
22 mart. 2020, 10:26
LOVITURĂ pentru Liviu Dragnea. Fostul şef PSD, afectat de restricţii impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului

Epidemia de coronavirus a dus la instituirea unor reguli extrem de stricte referitoare la modul în care deținuții primesc vizite din partea apropiaților, precizează sursa citată.

Deţinuţii nu mai au voie să primească pachete de acasă, frecvența vizitelor este una mai redusă și se realizează doar cu un dispozitiv de separare, orice tip de contact fizic cu persoanele din exteriorul închisorilor fiind interzis. De asemenea, permisiile de ieșire din penitenciare au fost suspendate. 

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Conform rechizitoriului întocmit de DNA, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate – Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.